Εξοικονομείστε Χρήματα - Up Hellas

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ
ΧΡΗΜΑΤΑ

με τις διατακτικές
γεύματος της Up Hellas!

Παροχή κινήτρων για αύξηση αποδοτικότητας

Παροχή κινήτρων για αύξηση αποδοτικότητας

Παροχή κινήτρων για αύξηση αποδοτικότητας

Win-Win λύση για εργοδότη και εργαζόμενο

Παροχή κινήτρων για αύξηση αποδοτικότητας

Διεθνής εμπειρία άνω των 50 ετών

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
και θα σας καλέσουμε άμεσα για να μάθετε περισσότερα για τις διατακτικές γεύματος Up Hellas
Τι είναι οι
διατακτικές
σίτισης;
Οι διατακτικές γεύματος της Up Hellas αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Είναι μία παροχή της εταιρείας προς το προσωπικό της, η οποία εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη και εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια στον εργοδότη αλλά και στον εργαζόμενο.
Ποιο είναι
το όφελος για
την επιχείρησή σας;
Με τις διατακτικές της Up, έχετε τη δυνατότητα να επιβραβεύσετε το προσωπικό σας εξοικονομώντας χρήματα για την επιχείρησή σας.

Μειώνετε δηλαδή τα λειτουργικά σας έξοδα, ενώ παράλληλα παρέχετε κίνητρα που αυξάνουν την αποδοτικότητα των υπαλλήλων σας.
Up Hellas logo
Ποια είναι η Up Hellas;
Η Up Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Up, ενός παγκόσμιου ηγέτη στο χώρο των εταιρικών λύσεων και των διατακτικών γεύματος, με πάνω από 50 χρόνια διεθνούς εμπειρίας και εκατομμύρια εταιρικούς πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Είπαν για το προϊόν μας
Παραδοσιακά η εταιρείας μας, έδινε προτεραιότητα στο προσωπικό της. Συνεργαζόμαστε με την Up Hellas, χρησιμοποιώντας τις διατακτικές σίτισης, ως επιπρόσθετη παροχή για τους ανθρώπους μας. Με αυτό τον τρόπο, οι εργαζόμενοι έχουν πληθώρα επιλογών για το γεύμα τους, κατά τις ώρες εργασίας

Βάσω Κωτσάκη
HR & CSR Manager της Tuv Austria Hellas