Οι Ήρωες μας
Founder & CEO

Άρτεμις

Γεια σας, ονομάζομαι Άρτεμις. Είμαι 50 ετών και η ιδρυτής της εταιρείας «Giant».

Αναζητώ διαρκώς τις καλύτερες λύσεις, είμαι σκληρή στις διαπραγματεύσεις και πιστεύω ακράδαντα στα οφέλη της σωστής διατροφής και της συχνής άσκησης.

Πριν από πολλά χρόνια, όταν ξεκίνησα τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, είχα αποφασίσει πώς θα φροντίζω πάντα για ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Στόχος μου είναι οι εργαζόμενοί μου να είναι ευδιάθετοι, να εξελίσσονται και να έχουν διαρκώς κίνητρο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Brand Ambassador

Νίκη

Γεια σας, ονομάζομαι Νίκη. Είμαι 32 ετών και πρόσφατα έγινα η brand ambassador της Up Hellas. 😊

Το ταλέντο μου; Διαρκώς μαθαίνω καινούργια πράγματα και βρίσκω εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις.

Εργάζομαι στην Up Hellas τα τελευταία 3 χρόνια και λατρεύω το ταχέως εξελισσόμενο πολυεθνικό περιβάλλον. Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και παίρνω δύναμη από τους συναδέλφους μου που με στηρίζουν και με βοηθούν.

Head of Sales

Περικλής

Γεια σας, ονομάζομαι Περικλής. Είμαι 45 ετών και δουλεύω στην Giant εδώ και πολλά χρόνια.

Είμαι παντρεμένος, δεν τα πάω πολύ καλά με την τεχνολογία και λατρεύω τα σουβλάκια! ❤️

Δεν μου αρέσουν οι πολύπλοκες υπηρεσίες γιατί με μπερδεύουν και ξεκινάω να γκρινιάζω και γίνομαι κάπως ενοχλητικός. Αναζητώ πάντα εύκολες και απλές λύσεις, χωρίς να χρειάζεται να πάρω πολλά τηλέφωνα και να χάνω το χρόνο μου.

?

Ακάλεστος

Γεια σας, συνηθίζουν να με αποκαλούν «Ακάλεστο» και δεν πρόκειται να σας πω ούτε την ηλικία μου, ούτε το πού εργάζομαι.

Συνηθίζω να κρύβομαι στα πιο απίθανα μέρη και να παρακολουθώ υπηρεσίες που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αν νομίζεται ότι μπορείτε να με βρείτε, σας προκαλώ να με ψάξετε στην ιστοσελίδα της Up Hellas. 😉

Top