Q&A με τον Bastien: Τα πάντα σχετικά με την Up
11-12-2020 | Σχετικα Με Εμάς

Πότε θα επιστρέψουμε στο Elatos Resort και στον Παρνασσό για σκι;

😝 Επιτρέψτε μου να το απαντήσω με μια ερώτηση: τι μπορούμε να κάνουμε που είναι διαφορετικό και εξίσου ωραίο για την επόμενη ομαδική μας εκδρομή;

Συμφωνώ βέβαια ότι αυτές οι λίγες μέρες που περάσαμε στο Elatos ήταν καταπληκτικές – και αυτό φαίνεται κάθε φορά που διαβάζω τα lumch break της ομάδας.

Η εκδρομική μας περιπέτεια στον Έλατο συνοψίζει την ιστορία της Up: μια νέα εμπειρία με μια καταπληκτική ομάδα σε μια μαγική τοποθεσία. 

 

Ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον project μέχρι στιγμής στην Up Hellas;

Θα διαλέξω την κάρτα GoFor EAT, καθώς ήταν η πρώτη μας ψηφιακή λύση, ο θεμέλιος λίθος του μέλλοντος μας – και χρειαζόταν να το σχεδιάσουμε με τους δικούς μας όρους – με έντονα Up στοιχεία.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο, γίναμε από απλά άλλη μία εταιρεία σε μία εταιρεία που δημιουργεί νέες τάσεις στην ελληνική αγορά. Κυκλοφορήσαμε σιγά σιγά κάποια ωραία χαρακτηριστικά και δυνατότητες πρώτοι στην Ελλάδα (πάγωμα καρτών, απενεργοποίηση χωρίς επαφή, ειδοποίηση push, ισορροπία σε πραγματικό χρόνο …) και τώρα γελάμε όταν τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποκαλούν αυτά τα πράγματα καινοτομία…

Σχεδιάσαμε μια εμπειρία και δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ, σκεφτόμασταν πάντα τους πελάτες και τους υπαλλήλους τους. Η εμπειρία ήταν απαράμιλλη, επιτρέποντας μας να επικεντρωθούμε σε υπηρεσίες υψηλής αξίας και να προσθέτουμε νέα χαρακτηριστικά.

Όλα έρχονται σύντομα φυσικά.

 

Πώς βλέπεις το μέλλον της Up Hellas σε πέντε χρόνια από τώρα;

Στην Up, είμαστε από τη φύση μας αισιόδοξοι, γι ‘αυτό:

  1. Ξέρω τι έχουμε προγραμματισμένο για το 2021 και μετά 🧡 Orange Heart
  2. UpFit

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το UpFit είναι η πλήρως ψηφιακή μας συνδρομή πολλαπλών γυμναστηρίων. Με μία συνδρομή στο UpFit, έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες γυμναστήρια / μαθήματα / δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα και σύντομα στην Ευρώπη!

Ένας απαισιόδοξος θα πει ότι η λύση ήρθε στη χειρότερη δυνατή στιγμή: με όλα τα γυμναστήρια και τις αθλητικές εγκαταστάσεις κλειστές. Ότι οι εταιρείες δεν θα εφαρμόσουν τη λύση στο εγγύς μέλλον λόγω του COVID19.

ΑΛΛΑ ένας αισιόδοξος θα φωνάξει “δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το ΤΩΡΑ για την εφαρμογή του UpFit.”

Σίγουρα χρειαζόμαστε τα γυμναστήρια να ανοίξουν ξανά και πρέπει να είμαστε σε θέση να ασκούμαστε με ασφάλεια, αλλά με το εμβόλιο να πλησιάζει:

  1. Οι άνθρωποι θα θέλουν τώρα να ζήσουν μια πιο δραστήρια και υγιή ζωή
  2. Οι επιχειρήσεις θα χρειαστούν και θέλουν – υγιείς υπαλλήλους και θα επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στο να κρατάνε τους εργαζόμενους τους χαρούμενους και ικανοποιημένους, αλλά και να εξασφαλίζουν ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Το UpFit είναι εδώ για να μείνει και δεν θα εκπλαγώ αν κάποια μέρα το κράτος αρχίσει να προωθεί (και να χρηματοδοτεί τη λύση) για τους πολίτες του.

Ανυπομονώ για αυτό το 5ετές ταξίδι!

Οπότε, Beast Mode

Top