Καλωσορίζουμε το Λευτέρη στην ομάδα της Up!
02-07-2020 | Σχετικα Με Εμάς

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στην ομάδα μας που συνεχώς μεγαλώνει! Ο Λευτέρης, ο νέος μας Financial Analyst, απαντά σε μερικές ερωτήσεις για τον εαυτό του και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Up Hellas!

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Οι άνθρωποί της. Από την πρώτη στιγμή και τη διαδικασία των συνεντεύξεων κατάλαβα ότι το κλίμα που υπάρχει είναι άριστο. Εκτός αυτού, ερχόμενος από τον χώρο των startups, το γεγονός ότι η Up είναι μία εταιρία που μεγαλώνει αρκετά γρήγορα σε μία αγορά που έχει ακόμα πολλά να δώσει, ήταν καταλυτικός παράγοντας.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

UpFit! Ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα που τα γυμναστήρια άνοιξαν. Έχει επίσης και επιλογές σε κέντρα ευεξίας κάτι το οποίο είναι ένα ευχάριστο bonus!

Ποιά είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Ευέλικτη, Νεανική, Φιλόξενη

Τί πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Υπάρχουν πάρα πολλά, αλλά θα αρκεστώ στο ότι είμαι φανατικός μηχανόβιος, gamer και λάτρης του ψαρέματος και της θάλασσας 🙂

Ποιό motivational quote σε εμπνέει;

Γενικά δεν μου αρέσουν τα στερεοτυπικά motivational quotes, βρίσκω όμως το motivation από άλλα quotes όπως το παρακάτω:
“Ίσως αυτό να είναι αρκετά διαφωτιστικό: να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τελική θέση ανάπαυσης του νου. Καμιά στιγμή αυτοπεποίθησης. Ίσως η σοφία είναι… να συνειδητοποιεί κανείς πόσο μικρός, αλλά και μη σοφός, είναι και πόσο μακριά έχει ακόμη να πάει.” – Anthony Bourdain

Αν έπρεπε αν τρως ενα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιό θα ήταν αυτό;

Ψάρι. Κατά προτίμηση Φαγκρί!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας!

Top