Προχωράμε Μπροστά
16-03-2020 | Σχετικα Με Εμάς

Στην Up Hellas αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που περνά, για ακόμα μια φορά, η χώρα μας, αποφασίσαμε ότι όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι από σήμερα θα εργάζονται από το σπίτι τους.

Στα γραφεία της εταιρείας μας θα παραμείνει το αποκλειστικά απαραίτητο προσωπικό για την παραλαβή των διατακτικών σίτισης από τους συνεργάτες μας και για οποιαδήποτε άλλη επείγουσα ανάγκη.

Η ομάδα πωλήσεων της Up Hellas έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί τους πελάτες μας από το σπίτι παρέχοντας τους αδιάλειπτη επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή Teleconference.

Μπορείτε να συνεχίσετε να καλείτε στα σταθερά τηλέφωνα της εταιρείας μας, καθώς θα δρομολογούνται στους αρμόδιους συναδέρφους χωρίς καμία αλλαγή.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας τηρώντας τις υποδείξεις των ειδικών στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αντιλαμβανόμενοι, επίσης, ότι τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες σίτισης δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων θέλουμε να βεβαιώσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ότι η εταιρεία μας είναι έτοιμη να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της κάτω και από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Θέλοντας να παρέχουμε την ασφάλεια των συναλλαγών που παρέχει μια contactless κάρτα σίτισης που γίνεται αποδεκτή σε ΟΛΑ τα καταστήματα σίτισης πανελλαδικά, αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν τα κόστη έκδοσης της κάρτας goforEat, σε νέους και παλιούς πελάτες μας που δεν χρησιμοποιούν τις κάρτες μας.

Θεωρούμε ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, σαν εταιρεία, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στους εταιρικούς μας πελάτες να παροτρύνουν τους υπαλλήλους τους να χρησιμοποιούν τη λύση μιας ασφαλούς και ανέπαφης προπληρωμένης κάρτας γεύματος

Top