Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στην ομάδα της Up

4 Απριλίου 2022Η Ομάδα της Up
We welcome Thodoris to the Up team

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Θοδωρή στην ομάδα της Up! Ο Θοδωρής είναι ο νέος μας Key Account Manager και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε μαζί μας! Για να τον γνωρίσουμε καλύτερα, τον ρωτήσαμε λίγα πράγματα για εκείνον αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Up Hellas

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Με τράβηξε το αντικείμενο και οι υπηρεσίες της, διότι δίνουν ικανοποίηση και χαρά σε όλους τους εργαζόμενους, καθώς και ο διαφορετικός τρόπος τοποθέτησης της Up Hellas στην αγορά.

Ποια είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

Η κάρτα GoForEat γιατί καλύπτει βασικές καθημερινές ανάγκες όλων των εργαζομένων. Δίνει σημαντικά οφέλη ταυτόχρονα σε εργαζόμενο και εταιρεία. Επίσης, πιστεύω πως ταιριάζει σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Χαμόγελα, ομαδικότητα, επαγγελματισμός.

Τι πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάει κανείς το πρωί και να είναι χαρούμενος που θα πάει στη δουλειά του. Χαίρομαι πολύ που νιώθω έτσι από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Up Hellas.

Ποιο motivational quote σε εμπνέει;

Με εμπνέει το να γνωρίζω συνεχώς αξιόλογα στελέχη και επιχειρηματίες και φυσικά να καταλήγουμε σε εποικοδομητική συνεργασία.

Το αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μεταξύ της Κρήτης και της Σαντορίνης.

Αν έπρεπε να τρως ένα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Ψάρια!!!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας! MeetThodoris-Post.jpg

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image