Αν όχι η Up, τότε ποιος;

31 Ιουλίου 2019Σχετικα Με Εμάς

Γεια σας, είμαι ο Τριαντάφυλλος και θα σας πω την ιστορία μου, πώς στην Up μάς αρέσει να δείχνουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (NSF) αποφάσισε να δωρίσει € 40.000, ως οικονομική υποστήριξη σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές της Στερεάς Ελλάδας (μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας), οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Σαράντα φοιτητές επέλεξαν τις δικές μας διατακτικές σίτισης, Chèque Déjeuner.

Όλα ξεκίνησαν όταν διάβασα ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (NSF) ήταν πρόθυμο να δωρίσει  κουπόνια φαγητού, ως οικονομική βοήθεια σε πρωτοετείς φοιτητές - σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Η αντίδρασή μου ήταν άμεση: διατακτικές σίτισης, NSF, κοινωνική βοήθεια ... Ποιος άλλος εκτός από την Up;

Ήξερα ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα να συμβάλλουμε και να υποστηρίξουμε αυτή τη μεγάλη πρωτοβουλία. Ο Bastien, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, ανταποκρίθηκε άμεσα και γρήγορα μπήκαμε σε λεπτομέρειες για το πώς θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε και να βοηθήσουμε έμπρακτα σε αυτό τον κοινωνικό σκοπό.

Τελικά, χάρηκα ιδιαίτερα όταν 40 φοιτητές διάλεξαν τις δικές μας διατακτικές σίτισης. Η Up στη χώρα μας θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να διαμορφώσει μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, όπου όλοι μπορούν να βρουν τη θέση τους. Ως Τριαντάφυλλος, αισθάνομαι τιμή να δουλεύω σε έναν όμιλο όπως είναι η Up, που δείχνει ένα πιο ανθρώπινο και ευαίσθητο πρόσωπο.


Γνωρίζατε ότι;

Για τον Όμιλο Up, σε περίπου 30 χώρες, η τόνωση της κοινωνικής και εδαφικής συνοχής, σημαίνει να εξασφαλιστεί μια θέση για όλους στην κοινωνία. Με την αποϋλοποίηση των ενισχύσεων ή των επιδοτήσεων, οι λύσεις μας καταλήγουν σε μια πιο “ρευστή” σχέση με τους χρήστες, διασφαλίζοντας ότι έχουν κατανεμηθεί σωστά και βελτιώνοντας το συντονισμό μεταξύ των διαφόρων φορέων. Οι λύσεις πληρωμών και τα συστήματα πληροφοριών μάς επιτρέπουν να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις της δημόσιας και κοινωνικής δράσης.

@Yassir Fichtali, Communications, Public Affairs, Engagements Director, Up Group.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image