Ο Γιάννης γιορτάζει 2,5 χρόνια στην ομάδα της Up Hellas

28 Μαΐου 2020Σχετικα Με Εμάς

Ονομάζομαι Ιωάννης Καραβοκύρης και βρίσκομαι στην Up Hellas τα τελευταία 2,5 χρόνια σε μια διαδρομή που ποτέ δε θα είχα φανταστεί, στην αρχή της, πως θα μπορούσε να με πάει τόσο μακριά. Προκειμένου όμως αυτή η πρόταση να γίνει πιστευτή και εγώ κατανοητός, ας εξηγήσω σύντομα: η «Group UP» ξεκίνησε ως συνεταιριστικός οργανισμός, της οποίας η ανεξαρτησία των μερών της διασφαλίζει εξισορροπημένες σχέσεις και εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών που την απαρτίζουν.

Σήμερα, ο γαλλικός πολυεθνικός μας όμιλος «Group UP» αποτελείται από περίπου 3,600 υπαλλήλους, σε 4 ηπείρους και 30 χώρες. Από το 1964 όλοι στην UP δεσμευόμαστε για τη συμβολή μας στην ανάπτυξη της κοινωνικής προόδου, πιστεύουμε στην εκπλήρωση της συλλογικότητας και δουλεύουμε διαρκώς για την επίτευξη ενός πιο δίκαιου κοινωνικά συνόλου. Για να το θέσω απλά, η μεγαλύτερη προσπάθεια της UP είναι να κάνουμε την κάθε ημέρα καλύτερη.

Η «καλυτέρευση» της κάθε ημέρας είναι επιτεύξιμη. Είναι κάτι χειροπιαστό και συνάμα είναι μια κατάσταση σκέψης και νου. Μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν διατηρείς μια αρμονία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Συνεπώς, ένα μεγάλο μέρος εναπόκειται στο περιβάλλον εργασίας. Η UP Hellas με βοήθησε, κατά τη διάρκεια των 2,5 ετών, σε κάθε προσπάθεια της καθημερινής «πωλησιακής» μου ιδιότητας. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, εκφράζουμε τις απόψεις μας ελεύθερα, εκτιμούμε ένα πετυχημένο αστείο και συμμετέχουμε ενεργά στο «χτίσιμο» κάθε νέας υπηρεσία που προωθούμε στην αγορά. Όλοι ξεπερνούμε τον εαυτό μας σε συλλογικό επίπεδο, είμαστε αλληλέγγυοι και ενώ διαθέτουμε διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρίες, όλη η ομάδα UP έχει νεανική καρδιά!!!

Συνεπώς, το νεανικό περιβάλλον, η ικανοποίηση μας, το χαμόγελό μας αποτυπώνεται στις υπηρεσίες μας και στην αγορά, στις επικοινωνίες μας, ακόμα και στο εμπορικό έντυπο της εταιρείας, όπου πρωταγωνιστούν οι δικοί μας ήρωες «κόμικς». Συμβάλλουμε με τον τρόπο μας, ώστε να φέρουμε χαμόγελο και διασκέδαση σε όσους συναντάμε και με όσους συνεργαζόμαστε. Οι υπηρεσίες μας αποτελούν «οφέλη / προνόμια»: το λεξικό ερμηνεύει το προνόμιο ως «δικαίωμα που έχει παραχωρηθεί σε κάποιον ή κάποιους κατ’ εξαίρεση». Εμείς πιστεύουμε ότι αυτά τα προνόμια αφορούν όλους.

Οι υπηρεσίες / προνόμια αυτά, όταν αξιοποιούνται επιτυχημένα από τις επιχειρήσεις, τότε τα αποτελέσματά τους διαχέονται εντός του οργανισμού όπου εργάζεται ο καθένας από εμάς. Υπηρεσίες για την άθληση και την ευεξία όπως είναι η “UpFit”. Παροχές που πρέπει να είναι απλές, διασκεδαστικές παράλληλα με την ευκολία τους στη χρήση, όπως είναι η πρωτοποριακή προπληρωμένη MasterCard κάρτα σίτισης “go for EAT”.

Τέλος, για να συνοψίσουμε: στην UP έχουμε ως στόχο να το διασκεδάζουμε, να αξιοποιούμε τη σχέση μας ως εταιρεία-οικογένεια, να συμμετέχουμε ενεργά με ενθουσιασμό και ενσυναίσθηση, να παλεύουμε διαρκώς για την «καλυτέρευση». Η προσπάθεια αυτή για βελτίωση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι διαρκής και τα αποτελέσματά της θα φανούν και θα αποδώσουν την καίρια εκείνη στιγμή που θα τα χρειαζόμαστε όλοι μας πιο πολύ.

Σας ευχαριστώ.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image