Η Up Gift θα κάνει την απόδοση των υπάλληλων να πάει Up

28 Σεπτεμβρίου 2022Σχετικά Με Εμάς
up-gift-card

Τα τελευταία αρκετά χρόνια, οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποί τους είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Πόσες όμως εταιρείες το πιστεύουν στα αλήθεια; Εμείς πιστεύουμε μόνο όσες το υποστηρίζουν έμπρακτα και επιστρέφουν αυτή την αναγνώριση με προνόμια!

Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Οι υπάλληλοι μίας εταιρείας είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και τη βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξή της. Για να εργάζεται ο υπάλληλος με ενισχυμένη προσπάθεια, αυτοπεποίθηση και υψηλή παραγωγικότητα χρειάζεται motivation. Οι υπάλληλοι που παρακινούνται είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από την εργασία τους και δείχνουν ότι μπορούν εύκολα να υιοθετήσουν αλλαγές, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζουν υψηλή απόδοση. Εφόσον, λοιπόν, αναγνωρίζετε ότι οι άνθρωποί σας είναι βασικό συστατικό επιτυχίας, τότε ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πώς θα δημιουργήσετε κίνητρα γι’ αυτούς.

Το πιο συνηθισμένο και γνωστό κίνητρο είναι οι διατακτικές σίτισης ή κουπόνια γεύματος όπως συχνά αποκαλούνται. Οι δικές μας διατακτικές γεύματος, οι διάσημες Cheque Dejeuner γίνονται δεκτές σε περισσότερα από 5.000 σημεία πώλησης φαγητού στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγες οι εταιρείες οι οποίες τα τελευταία χρόνια παρέχουν στους υπαλλήλους προνόμια προκειμένου να τους δημιουργούν κίνητρα, όπως κουπόνια και διατακτικές και διάφορες άλλες παροχές που αφορούν καταστήματα εστίασης και επιλεγμένες επιχειρήσεις. Το αρνητικό όμως είναι ότι δίνουν περιορισμένες δυνατότητες για τους εργαζόμενους.

Η κάρτα Up Gift της Up Hellas λειτουργεί επιπρόσθετα στις διατακτικές σίτισης και είναι η ιδανική περίπτωση για τους εργοδότες.

Η κάρτα είναι διαθέσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε συναλλαγή χωρίς κανέναν περιορισμό από τους εργαζομένους, σε καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα, μεγάλες αλυσίδες Super Market, πρατήρια υγρών καυσίμων και πολλά ακόμα. Ο εργαζόμενος μπορεί να δώσει την Up Gift κάρτα του όπως θα έδινε τη χρεωστική του κάρτα για τις συναλλαγές του. Ουσιαστικά είναι σαν να έχει στα χέρια του χρήματα για βενζίνη, ρουχισμό και οτιδήποτε άλλο σκεφτεί. Με την Up Gift οι επιλογές δεν είναι συγκεκριμένα καταστήματα όπως βλέπουμε συνήθως, αλλά απεριόριστες γι’ αυτό και κάνει τη διαφορά.

Υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης της κάρτας από το κινητό με την εφαρμογή της Up Hellas η οποία είναι φιλική και παρέχει απλότητα προς κάθε μεριά. Στο app μπορούμε να βλέπουμε το υπόλοιπο μας, ενώ επίσης μπορούμε να πραγματοποιούμε ανέπαφες συναλλαγές Google Pay ή Apple Pay. Παράλληλα, υπάρχει και η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα (Business Portal) όπου μπορούμε να παραγγέλνουμε και να φορτίζουμε τις κάρτες αλλά και να λαμβάνουμε reports για την κάθε μας κίνηση.

Η κάρτα Up Gift είναι σχεδιασμένη με άψογη αισθητική και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Οι εργαζόμενοι που θα την έχουν στην κατοχή τους θα είναι σίγουρα ευχαριστημένοι, καθώς θα μπορούν να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητο τους και να ψωνίσουν τα αγαπημένα τους καλλυντικά και προϊόντα.

Συμπεραίνουμε ότι από όλες τις απόψεις, είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή που οι εργοδότες πρέπει να λάβουν υπόψη για το προσωπικό τους. Η κάρτα Up Gift και οι παροχές της έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη καινοτομία. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα επιβράβευσης όταν γίνονται συναλλαγές. Αρκεί να βρείτε τους HeroCorp συνεργάτες στο αpp και κάθε φορά που θα κάνετε αγορές σε έναν από αυτούς, ένα ποσό θα επιστρέφει ξανά στην κάρτα σας!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image