Η πρώτη εμφάνιση της Νίκης!

25 Ιουλίου 2019Σχετικα Με Εμάς

Γεια, είμαι η Αναστασία και αυτή είναι η ιστορία μου.

Η Up Hellas συμμετείχε ως χορηγός στην 8η εκδήλωση "HR in Action", τη μεγαλύτερη εκδήλωση HR στην ελληνική αγορά. Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα παρουσίασαν μια σειρά βραβευμένων δράσεων, στρατηγικών και ιδεών, που όλες είχαν έναν κοινό παρονομαστή: τον καθημερινό ήρωα, τον εργαζόμενο.

Στο Up σίγουρα καταφέραμε να προσελκύσουμε την προσοχή όλων, καθώς είχαμε τον δικό μας καθημερινό ήρωα, τη μασκότ μας, την πηγή ενέργειας μας: τη “Σούπερ ηρωίδα Νίκη"!

Πετούσε τριγύρω, παρουσιάζοντας την απίστευτα φιλική προς το χρήστη (και… sexy) υπηρεσία GoForEAT.

Προσωπικά, η εμπειρία μου ήταν υπέροχη!

Όχι μόνο είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με τη Νίκη, αλλά επίσης είχα και την ευκαιρία να γνωρίσω μια άλλη, θετική πλευρά της πραγματικότητας στην εργασία, καθώς και μερικούς πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Αποτυπώσαμε μερικές από τις μοναδικές στιγμές μας με την Polaroid Camera μας, ενώ δώσαμε μία άλλη Polaroid ως δώρο σε έναν τυχερό επισκέπτη.

Το συνέδριο ήταν μια μεγάλη επιτυχία και η Up Hellas ήταν εκεί και ήταν σίγουρα:

"Έτοιμη για δράση" !

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image