Το ημερολόγιο ενός intern με το Στέλιο - #1

7 Οκτωβρίου 2020Σχετικα Με Εμάς
Το ημερολόγιο ενός intern με το Στέλιο - #1

Ο πρώτος μήνας πρακτικής στην Up Hellas. Θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει ως εκπαιδευτικό. Έμαθα πολλά πάνω στην λειτουργία της εταιρείας, πως μοιράζονται οι εργασίες στο operations, πως μοιράζονται οι πωλήσεις στην ομάδα πωλήσεων και γενικά πως λειτουργεί η εταιρεία σαν οργανισμός. Πέρα από την οργάνωση και λειτουργία της εταιρείας, απέκτησα και κάποια πιο technical skills όπως advanced Excel methodologies, την χρησιμοποίηση του συστήματος παραγγελιών και την καταχώρηση τιμολογίων.

Έκανα ακόμα και το πρώτο μου ραντεβού πώλησης με τον εξαιρετικό συνάδελφο Γιάννη. Ο Γιάννης μου έδειξε πως προσεγγίζεις κάθε είδος πελάτη από την πιο μεγάλη εταιρεία έως και την πιο μικρή, ο τρόπος με τον όποιον παρουσιάζεσαι στον πελάτη, με ποιον τρόπο θα μιλήσεις και με ποιον τρόπο θα καλύψεις της ανάγκες του με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε; αυτά ήταν τα κυρία κομμάτια του «μαθήματος» αυτού. Ήταν μια εμπειρία που σίγουρα θα την θυμάμαι για πολύ καιρό, αν και δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι στον μέλλον.

Τέλος, όλη αυτή η εμπειρία με βοήθησε να κατασταλάξω στην σταδιοδρομία μου. Μέσα από τα daily operations κατάλαβα ότι οι πληροφορίες που περνάνε καθημερινά από μια εταιρεία είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στις αποφάσεις που θα ληφθούν, τόσο μακροχρόνιες όσο και βραχυχρόνιες. Για αυτό όσο μπορώ προσπαθώ να στηρίξω και εγώ το decision making της Up Hellas με διαφορά στοιχεία που μαζεύουμε καθημερινά, με την ανάλυση των στοιχείων αυτών αλλά και με την οπτικοποίηση τους.

Ελπίζω με την καθημερινή τριβή πάνω σε μείζονα ζητήματα της εταιρείας να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος, πιο αποδοτικός και συνεπώς πιο αποτελεσματικός!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image