Το Google Pay είναι εδώ!

24 Φεβρουαρίου 2021Σχετικα Με Εμάς
Το Google Pay είναι εδώ!

Το Google Pay είναι εδώ! Πληρώστε γρήγορα, απλά και με ασφάλεια παντού με το κινητό σας.

Θέλοντας να κλείσουμε δυναμικά το 2020 αποφασίσαμε να κάνουμε μια έκπληξη στους χρήστες των καρτών μας. Με το Google Pay, οι χρήστες των καρτών μας μπορούν να πληρώνουν γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το κινητό τους.

Γιατί Google Pay?

  • ❤️ τους χρήστες των καρτών μας και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Σε αυτήν την περίπτωση, το 98% που έχει Android κινητό.

  • Το Google Pay προσφέρει ταχύτερες αλλά και ασφαλέστερες συναλλαγές.

  • Είμαστε η πρώτη εταιρεία με εταιρικές κάρτες που προσφέρει πληρωμές με Google Pay στην Ελλάδα.

Προσθέστε την Up Hellas κάρτα σας στο Google Pay γρήγορα και απλά και πληρώστε ανέπαφα παντού με το κινητό σας! Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις Up Hellas κάρτες σας στο Google Pay (go for EAT, Up Gift & Up Holidays)

Πως να ξεκινήσετε 👇

Για να ξεκινήσετε, πατήστε Προσθήκη στο Google Pay στην οθόνη Διαχείρισης του Up Hellas app σας. Ακολουθήστε τα βήματα και σε λίγα λεπτά είστε έτοιμοι. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει ότι έχετε προσθέσει την κάρτα σας στο Google Pay επιτυχώς.

Μην ξεχάσετε να επιλέξετε στις NFC ρυθμίσεις σας το Google Pay ως προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής, αν θέλετε να πληρώνετε με την Up Hellas κάρτα σας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να πληρώνετε και εσείς ανέπαφα με το Google Pay 🚀

Μπορείτε να βρείτε επίσης αυτό το βίντεο - και πολλά περισσότερα - στο καινούριο μας YouTube κανάλι!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image