UpFit: Η νέα μας wellness λύση που προωθεί τη δημιουργία θετικής εργασιακής κουλτούρας

25 Φεβρουαρίου 2020UpFit

Η νέα μας wellness λύση UpFit θα είναι σύντομα κοντά σας, οπότε θέλαμε να μοιραστούμε την φιλοσοφία μας πίσω από τη δημιουργία της και να σας εξηγήσουμε γιατί αφορά τόσο έσας όσο και κάθε άλλη εταιρεία.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η εργασιακή κουλτούρα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αισθανθούν και να νιώσουν περισσότερο υγιείς και ευτυχισμένοι. Καθώς η καθημερινότητα όλων μας γίνεται όλο και πιο πιεστική, είναι ολοένα και δυσκολότερο να πετύχεις ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, αλλά και να δημιουργήσεις χρόνο για σωματική και πνευματική ευεξία. Επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις μπορούν εύκολα να προτεραιοποιηθούν σε βάρος της σωματικής άσκησης και της αφιέρωσης χρόνου και φροντίδας στον εαυτό μας.

Οι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να συνηδειτοποιούν τα παραπάνω και όλο και περισσότερο να ζητάνε από τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Το Harvard Business Review αναφέρει ότι για το 60% των εργαζομένων, οι επιπλέον προσφερόμενες μη οικονομικές παροχές είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιλογή μιας θέσης εργασίας. Αυτό είναι πιο αισθητό με τις νεότερες γενιές που έχουν περισσότερες απαιτήσεις και έχουν αρχίσει να εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό και περιμένουν να ικανοποιηθούν οι όροι τους. Αυτό σημαίνει ότι ένα θετικό εταιρικό περιβάλλον και μια θετική εταιρική κουλτούρα είναι μια αναγκαιότητα, αλλά και κυρίως ότι η υγεία και η σωματική ευεξία γίνονται όλο και σημαντικότερες προτεραιότητες.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που διακρίνει της εταιρείες ηγέτιδες στον τομέα τους είναι η ικανοποίηση των μεταβαλλόμενων τάσεων, αναγκών και συμπεριφορών των εργαζομένων. Με το να αντιδρούν και να ικανοποιούν τις ανάγκες των εργαζομένων τους, οι εταρείες δείχνουν ότι νοιάζονται για αυτούς και θέλουν να αισθάνονται πετυχημένοι και ταυτόχρονα ικανοποιημένοι με την προσωπική τους ζωή.

ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΒΑΛΛΟΝ

Όλο και περισσότερες μεγάλες διεθνείς εταιρείες προσφέρουν ήδη στους εργαζόμενους τους σημαντικες παροχές για την ευεξία τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανταποκρίνεται επίσης σε αυτή την αλλαγή δημιουργώντας ένα πλαίσιο υποστήριξης της σωματικής και ψυχικής υγείας στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι επιχειρήσεις έχουν κι αυτές οφέλη! Η σωματική άσκηση στον χώρο εργασίας έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αυξηθεί η επαγγελματική απόδοση των εργαζομενων. Μια μελέτη από το Harvard δείχνει ότι η άσκηση δεν προσφέρει μόνο σωματικά οφέλη, αλλά ενδυναμώνει τις πνευματικες ικανότητες ενός ατόμου, όπως τη δημιουργηκότητα, αυξημένη μαθησιακή ικανότητα, καλύτερη μνήμη και συγκέντρωση στην εργασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ικανοποιημένους εργαζόμενους και αυξημένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα για την εταιρεία.

Με το να δίνουμε την δυνατότητα στους εργαζόμενους να βρίσκονται μεταξύ τους έξω από το εργασιακό περιβάλλον, επιτυγχάνεται η ενίσχυση της επικοινωνίας τους, δημιουργούνται ισχυρότερες διαπροσωπικές σχέ****σεις και ασφαλώς καλύτερη συνέργεια. Οι ισχυρές ομάδες λειτουργούν καλύτερα, σαν μια συμπαγής μονάδα και αποδίδουν καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε τογεγονός ότι οι εργαζόμενοι παρακινούνται από τους συναδέλφους τους να δίνουν το παρών την ώρα της γυμανστικής!

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ UPFIT

Το Fortune Greece ανέφερε πρόσφατα τις σημαντικότερες παροχές που ζητούν οι εργαζόμενοι και δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι παρόχες που αφορούν την υγεία και την ευεξία κατέλαβαν την όγδοη θέση. Η πιο πρόσφατη λύση μας, υποστηρίζει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα να αντιδράσουν αποτελεσματικά σε αυτή τη ταχέως αναπτυσσόμενη ανάγκη. Είμαστε περήφανοι να σας παρουσιάσουμε το UpFit, την πιο ευέλικτη και διασκεδαστική παροχή σε θέματα σωαμτικής και πνευματικής υγείας στην Ελλάδα. Από την επόμενη εβδομάδα, θα μπορούμε να συνεργαστούμε και να ξεκινήσουμε να προσφέρουμε στους εργαζομένους σας την λύση ευεξίας μας 💪

Δεν είναι απαραίτητο να δεσμευτείτε με μία δραστηριότητα ή σε μία τοποθεσία. Οι εργαζόμενοί σας μπορούν να διαλέγουν κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, ανάλογα από την διάθεση και το πρόγραμμά τους, ώστε να γυμνάζονται με τους συναδέλφους τους και να περνούν όλοι μαζί ποιοτικό χρόνο. Ο τρόπος που δουλέυει το UpFit είναι απλός: Το μόνο που χρειάζονται οι εργαζόμενοι είναι ο QR κωδικός που μπορούν να βρουν στο application του UpFit και μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε δραστηριότητα, σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο γυμναστήριο, οποτεδήποτε θέλουν!

Η ομάδα της Up Hellas δοκιμάζει την λύση αυτή για αρκετό διάστημα τώρα και μπορούμε να πούμε ειλικρινά ότι το έχουμε λατρέψει και ελπίζουμε ότι θα ενθουσιαστείτε το ίδιο με εμάς 😍 Μείνετε συντονισμένοι, καθώς γνωστοποιούνται περισοότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως λειτουργεί το UpFit και ποιοι είναι οι συνεργάτες μας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το UpFit, επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image