Καλωσορίζουμε την Εύη στην ομάδα της Up

3 Δεκεμβρίου 2021H ομάδα της Up
Καλωσορίζουμε την Εύη στην ομάδα της Up

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε την Εύη στην ομάδα της Up! Η Εύη είναι η νέα μας Business Developer και είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε μαζί μας! Για να τη γνωρίσουμε καλύτερα, τη ρωτήσαμε λίγα πράγματα για εκείνη αλλά και για τις πρώτες της εντυπώσεις από την Up Hellas

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φόρα που ήρθα σαν συνεντευξιαζόμενη στην Up Hellas! Την ενέργεια που πήρα βλεπόντας έναν χώρο γεμάτο από ανθρώπους χαμογελαστούς γεμάτους όραμα και πάθος. Ένιωσα αμέσως ότι ανηκώ εκεί.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

Χμ δύσκολη ερώτηση! Νομίζω ότι από όλες τις υπηρεσίες λίγο παραπάνω ξεχωρίζω το HR Squad. Είναι από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες που έχω δει! Τολμώ να πω ότι είναι λίγο επαναστατικό μιας και παρέχει ένα περιβάλλον όπου εργαζόμενοι και εργοδότες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους σαν ίσοι. Σου δίνει την δυνατότητα να μοιραστείς τόσο τις ιδέες όσο και τους προβληματισμούς σου. Αυτό και αν είναι ο ορισμός του team bonding !

Ποιά είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Ενότητα, Όραμα, Πάθος

Τι πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Είμαι μεγάλος οπαδός της αυτοβελτίωσης, πιστεύω ότι για να ισορροπήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου χρειάζεται να ισορροπήσεις πρώτα μέσα σου. Γι’αυτό λοιπόν έχω υιοθετήσει τις εξής δραστηριότητες στην καθημερινότητα μου : 1) Διαλογισμό για εσωτερική γαλήνη, 2) Σωματική άθληση για ευεξία, 3) Υγιεινή διατροφή για υγεία, 4) Διάβασμα για πνευματική εγρήγορση και οξυδέρκεια.

Ποιό motivational quote σε εμπνέει;

If opportunity doesn’t knock, build a door.

Το αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα;

Η Σύρος είναι ένα από αυτά. Έχω περάσει αρκετά καλοκαίρια που πλέον την θεωρώ σπίτι μου.

Αν έπρεπε να τρως ένα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιό θα ήταν αυτό;

Πατάτες τηγανητές προφανώς (με την προϋπόθεση ότι δεν θα έπαιρνα τις θερμίδες)

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας!

MeetEvi.jpg

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image