Καλωσορίζουμε τον Παύλο στην ομάδα της Up

4 Μαΐου 2022Η Ομάδα της Up
Καλωσορίζουμε τον Παύλο στην ομάδα της Up

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Παύλο στην ομάδα της Up! Ο Παύλος είναι ο νέος μας Senior Key Account Manager και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε μαζί μας! Για να τον γνωρίσουμε καλύτερα, τον ρωτήσαμε λίγα πράγματα για εκείνον αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Up Hellas

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Αρχικά βρήκα πολύ ενδιαφέρον το προϊόν της υπηρεσίας σε συνδυασμό με το ευχάριστο κλίμα και τον ενθουσιασμό που αισθάνθηκα να βγαίνει αβίαστα μέσα από την παρουσία της εταιρείας και των ανθρώπων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

Διαπίστωσα με χαρά φρέσκιες και καινοτόμες υπηρεσίες που ξεφεύγουν από την παροχή της σίτισης που είναι το κυρίως προϊόν μας. Ξεχωρίζω την υπηρεσία ΗR Squad λόγω της βαρύτητας που θεωρώ ότι έχει ως ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, μέσα από εργαλεία που βοηθούν στην καθημερινή εσωτερική ενημέρωση των ανθρώπων και στην αποκόμιση ουσιαστικών πληροφοριών για τη διοίκηση.

Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Ομαδικότητα, Συνέπεια, Εξειδίκευση.

Τι πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Δεν εκνευρίζομαι εύκολα με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. Αγαπώ την ειλικρίνεια γιατί είμαι και εγώ ειλικρινής ως άνθρωπος.

Ποιο motivational quote σε εμπνέει;

Think positive!

Το αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα;

Η χώρα μας έχει τόσα όμορφα μέρη που είναι δύσκολο να περιοριστώ σε μία επιλογή. Δε βαριέμαι, όμως, να επισκέπτομαι το Πήλιο και το Ναύπλιο.

Αν έπρεπε να τρως ένα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Δύσκολη ερώτηση αν και έχει τεθεί πολλές φορές. Θα πω τον λατρεμένο μουσακά με δοκιμασμένο το 1 ταψί στην καθισιά μου, όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας! Pavlos_Main

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image