Λίγα λόγια για τον Όμιλο Up

23 Μαΐου 2019Σχετικα Με Εμάς

Η Up Hellas είναι αμιγώς θυγατρική του Ομίλου Up, ενός ανεξάρτητου οργανισμού και παγκόσμιου ηγέτη στην αγορά των υπηρεσιών με λύσεις στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.

Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τον Όμιλό μας τι τον κάνει ξεχωριστό!

Up group

Πρόκειται για έναν συνεταιριστικό Όμιλο, με παρουσία σε 19 χώρες. Το μοντέλο λειτουργίας της Up βασίζεται στην ανεξαρτησία και εγγυάται ισορροπημένες σχέσεις και εμπιστοσύνης μεταξύ των δικαιούχων, των εργοδοτών και των εμπορικών συνεργατών. Η Up αυτή τη στιγμή απασχολεί παγκοσμίως 3.500 εργαζομένους και χάρη στη δική τους βοήθεια και ενέργεια κατορθώνει να εξελίσσεται διαρκώς.

Τι διαφοροποιεί την Up

Το συνεταιριστικό DNA αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας, επιβεβαιώνει την διαφορετικότητα του Ομίλου και εγγυάται την ανεξαρτησία του. Επιλέγοντας αυτό το μοντέλο λειτουργίας, η Up κατορθώνει να στρέψει την προσοχή της εκεί που πραγματικά πρέπει : στους δικαιούχους, τους εργοδότες και στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της.

Η φιλοσοφία του Ομίλου και επομένως και η δική μας είναι να κάνουμε την κάθε μέρα καλύτερη για όλους, σε μία πιο δίκαιη κοινωνία. 😊

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image