Παρασκευιάτικο lunch break με την Αναστασία

24 Ιουλίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με την Αναστασία

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Οι καθημερινές μου αρμοδιότητες τους τελευταίους μήνες, αφορούν κυρίως την διαχείριση της την νέας μας super υπηρεσίας UpFit! Επί της ουσίας οι δραστηριότητες μου αφορούν την ενημέρωση και αναβάθμιση ώστε αυτό το fully digitalized προνόμιο να λειτουργεί χωρίς περιορισμούς και να είναι πλήρως ολοκληρωμένο.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα στην Up Hellas έχουν υπάρξει αρκετές στιγμές που θυμάμαι πολύ πολύ ευχάριστα. Σαφώς μια εμπειρία όπως το workshop στον Έλατο ήταν απίθανο, αλλά προσωπικά η αγαπημένη μου ανάμνηση είναι το team building που είχαμε σε ένα escape room και το απόγευμα που ακολούθησε με πολύ φαγητό και διασκέδαση.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Ο χρόνος στην Up Hellas κυλάει πολύ γρήγορα. Όλοι μας καθημερινά φροντίζουμε να αξιοποιούμε παραγωγικά τον χρόνο μας και να διεκπεραιώνουμε όλες μας τις αρμοδιότητες με το καλύτερο αποτέλεσμα, άμεσα και χωρίς ένταση.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Το αίσθημα της αλληλεγγύης και της θετικής διάθεσης, επικρατεί κάθε μέρα στα γραφεία μας και αυτό είναι κάτι που αντικατοπτρίζεται στην δουλειά μας.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Το ενδιαφέρον μου έχει μονοπωλήσει τελευταία, η νέα μας καινοτόμα υπηρεσία στο κομμάτι της υγεία και ευεξίας για την οποία και έκανα ήδη λόγο. Η UpFit ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και έχει προκαλέσει πολύ θετικό αντίκτυπο στον χώρο των επιχειρήσεων.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Με την κάρτα go for EAT δεν έχω κανέναν περιορισμό στην ποικιλία των επιλογών μου. Δοκιμάζω κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό!

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Οι δραστηριότητες και οι εγκαταστάσεις της UpFit είναι πάρα πολλές. Η ποικιλία είναι πραγματικά μεγάλη αλλά αν μπορούσα να επιλέξω μια δραστηριότητα θα ήταν η εναέρια ακροβατική γυμναστική (aerial aerobics) και το τέννις που θα διατίθεται προσεχώς στους χρήστες.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image