Παρασκευιάτικο lunch break με το Χρήστο

26 Ιουνίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Χρήστο

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Η μέρα μου μοιράζεται μεταξύ των εξωτερικών ραντεβού σε πελάτες και στις υποχρεώσεις εντός γραφείου. Καθημερινά ξεκινάω με την απαραίτητη ‘ To-do-list’, αναγράφοντας τα πιο άμεσα προς επίλυση θέματα και πηγαίνοντας στα λιγότερο σημαντικά, και παράλληλα προετοιμάζομαι για τα ραντεβού της ημέρας. Αμέσως μετά ξεκινά η εφαρμογή και υλοποίηση του καθημερινού προγράμματος.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η πιο αγαπημένη μου ανάμνηση είναι το τριήμερο που περάσαμε όλη η ομάδα της Up στην Αράχωβα, τον Γενάρη της φετινής χρονιάς. Δυστυχώς, δεν έχω την δυνατότητα να βλέπω συχνά τους αγαπητούς συναδέλφους, μιας και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη, οπότε αυτή ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθώ μαζί τους και να περάσουμε τέλεια !

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο στη δουλειά μου είναι η επικοινωνία με τους πελάτες , το να γνωρίζω νέους ανθρώπους, και η ικανοποίηση που νιώθω όταν θα μείνουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτησή μας.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Αυτό που κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει είναι ότι αποτελείται από πραγματικά εξαιρετικούς ανθρώπους! Όποτε χρειάζομαι κάποια βοήθεια, ξέρω ότι πάντα υπάρχει κάποιος συνεργάτης εκεί για να με βοηθήσει!

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Αυτό το διάστημα κυνηγάω να ‘κλείσω’ … Τι άλλο; Δύο ενδιαφέρουσες και σημαντικές δουλειές! Με πολλή υπομονή και επιμονή, πιστεύω πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό!

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αγαπημένο μέρος για το μεσημεριανό μου διάλειμμα. Το δίκτυο της κάρτας σίτισης go for EAT είναι τεράστιο, γεγονός που μου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάζω πολλά και διαφορετικά καταστήματα εστίασης, σε διάφορες περιοχές, ανάλογα με τα καθημερινά ραντεβού μου εκτός γραφείου.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για μένα. Κάθε είδος γυμναστικής προσφέρει διαφορετικά οφέλη στο σώμα. Ευτυχώς, με την χρήση του UpFit, μπορώ να αλλάζω συχνά και να επωφελούμαι του μεγάλου δικτύου συνεργαζόμενων γυμναστηρίων, ώστε να απολαμβάνω διαφορετικά προγράμματα και είδη γυμναστικής!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image