Παρασκευιάτικο lunch break με το Δημήτρη

12 Φεβρουαρίου 2021Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Δημήτρη

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Η καθημερινότητα μου είναι ο συντονισμός της ομάδας του network, η επικοινωνία με μελλοντικούς συνεργάτες  καθώς και η εξέλιξη των συνεργασιών που ήδη έχουμε μέσα από το cashback πρόγραμμα μας (HeroCorp) ώστε οι κάτοχοι των καρτών μας να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερα προνόμια με την κάρτα τους στα τελικά σημεία.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Οι μέρες πριν τα Χριστούγεννα όταν προσπαθούσαμε να πραγματοποιήσουμε την φωτογράφιση για την χριστουγεννιάτικη μας κάρτα. Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί στο γραφείο και έτσι όλα έγιναν διαδικτυακά και υπήρχε μεγάλη ανυπομονησία να δούμε την φωτογραφία που εμπνεύστηκε ο καθένας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Την καθημερινότητα μου. Τη δυνατότητα που μου δίνει η δουλειά μου να είμαι δημιουργικός σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ανοιχτή επικοινωνία.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Το όραμα και το κέφι. Μια ομάδα που εργάζεται με αγάπη για να εξελίξει και να αναπτύξει την εταιρεία.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Όλα οσα τρέχουμε αυτήν την περίοδο είναι εξίσου σημαντικά και ενδιαφέροντα. Αυτή την περίοδο αυτό που θα ξεχώριζα για εμάς στο network είναι το cashback (HeroCorp)  για την καινούργια μας κάρτα UpGift που προσφέρει  προνόμια και σε άλλες κατηγορίες εκτός σίτισης.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Μα φυσικά το Περί καφέ που είναι κάτω από τα γραφεία μας και μπορείς να απολαύσεις από έναν καφέ μέχρι και το μεσημεριανό σου.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Δυστυχώς λόγω της περιόδου μόνο παίρνουμε θερμίδες οπότε με την πρώτη ευκαιρία και αφού  το γυμναστήριο είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα τότε μέσα από το μεγάλο δίκτυο της UpFit  θα διαλέξω αυτό που με εξυπηρετεί.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image