Παρασκευιάτικο lunch break με τη Δέσποινα

18 Σεπτεμβρίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με τη Δέσποινα

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Οι αρμοδιότητές μου αφορούν την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου της εταιρείας μας. Προσεγγίζω τηλεφωνικά εταιρείες και κλείνω συναντήσεις (φυσικές ή teleconference) στους συμβούλους μας προκειμένου να προτείνουν επαγγελματική συνεργασία, σχετικά με τις υπηρεσίες προνομίων προσωπικού και να τους επισημάνουν τα επιχειρηματικά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την εφαρμογή τους.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι σχετικά νέα στην εταιρεία και λόγω πανδημίας εργάζομαι τον περισσότερο καιρό από το σπίτι, αλλά η ανάμνηση που θα ήθελα να αναφέρω είναι η ημέρα που έκανε meeting η ομάδα μας στον Εθνικό Κήπο.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Το γεγονός ότι έρχομαι καθημερινά σε επαφή με εταιρείες και κάθε επαφή είναι μία νέα πρόκληση για νέα ευκαιρία συνεργασίας.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Η ομάδα της Up διακατέχεται από θετική αύρα, κλίμα συνεργασίας, συναδελφικότητας & αισιοδοξίας, το οποίο καλλιεργείται όχι μόνο από όλους τους συναδέλφους, αλλά κυρίως και πρώτιστα από τη Διοίκηση.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Το project είναι η νέα μας κάρτα UpGift, για την οποία προσπαθώ να κλείνω νέες συναντήσεις στους συμβούλους μας, προκειμένου να την παρουσιάσουν σε όσο περισσότερες εταιρείες είναι εφικτό και να αντιληφθούν τα οφέλη της.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Συνήθως δεν τρώω στη δουλειά, αλλά για καφεδάκι, χυμό ή σνακ θα προτιμήσω το Περί καφέ, όπυ μπορώ να χρησιμοποιήσω την go for Eat & να επωφεληθώ από το πρόγραμμα ανταμοιβής Hero Corp της κάρτας μας.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Θα έλεγα ότι αγαπημένη δραστηριότητα είναι ο χορός, γιατί νιώθω ότι με απελευθερώνει. Το τελευταίο διάστημα, λόγω πανδημίας, δεν πάω σε κάποια σχολή χορού, όπως στο παρελθόν, αλλά σύντομα θα ήθελα να ξαναρχίσω.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image