Παρασκευιάτικο lunch break με το Δημήτρη

6 Νοεμβρίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Δημήτρη

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Φροντίζω να είναι συνεχής η ροή παραγγελιών των υπάρχοντων πελατών και προσεγγίζω στην επαρχία κυρίως επιχειρήσεις για νέες συνεργασίες.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Πριν 2 χρόνια, λίγο πριν τα Χριστούγεννα που συγκεντρωθήκαμε σε ένα μεζεδοπωλείο. Πολύ φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική και χορός!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Οδεύοντας προς τον 4ο χρόνο μου στην Up δεν μπορώ να μην αναφέρω τη συνεχή αλληλοϋποστήριξη όλων των τμημάτων σε έναν οργανισμό που δουλεύει σαν ένας άνθρωπος.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Ποιότητα, ταχύτητα, χαμόγελο, ένας νεανικός οργανισμός γεμάτος όρεξη και φαντασία για νέα πράγματα.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Αυτό που μου απορροφά τον περισσότερο χρόνο το τελευταίο έτος είναι η ενσωμάτωση των νέων συναδέλφων στην ομάδα μιας και μεγαλώνουμε συνεχώς!

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Σπάνια φέρνω φαγητό από το σπίτι, η go for EAT κάρτα είναι υπεύθυνη για αυτό. Μου αρέσει να δοκιμάζω συνεχώς νέες γεύσεις και η λίστα με τα σημεία που κάνουν delivery στο γραφείο και αποδέχονται τη κάρτα μας είναι ατελείωτη.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Τον τελευταίο χρόνο που τα γυμναστήρια υπολειτουργούν το έχω ρίξει στο περπάτημα. Αγαπημένη δραστηριότητα ήταν και είναι το  στο Laser Runner. Μάχημέχρις εσχάτων!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image