Παρασκευιάτικο lunch break με την Κατερίνα

19 Ιουνίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με την Κατερίνα

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Επικοινωνώ με επιχειρήσεις, εξηγώ τα πολλαπλά οφέλη των υπηρεσιών μας και δημιουργώ νέες ευκαιρίες συνεργασίας για τους συμβούλους μας. Συζητάμε την πορεία των ραντεβού και αναλύουμε τρόπους για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Γνώρισα και εκτίμησα τη δυνατότητα της τηλεργασίας αλλά η αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν επιτέλους συναντηθήκαμε μετά από τόσο καιρό όλοι μαζί για meeting στον Εθνικό Κήπο. Και μαζί και ασφαλείς!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Είμαστε ένα σύνολο διαφορετικών ανθρώπων που ο κάθε ένας μας καταδεικνύει ελευθέρα τις ιδέες, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αξίες του. Βοηθάμε, υποκινούμε και μεταδίδουμε τον ενθουσιασμό και την όρεξη μας ο ένας στον άλλον με αποτέλεσμα μια δυναμική και χαρούμενη ομάδα.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Ξεκινώντας από τη διοίκηση, προάγουν έναν θετικό κλίμα εργασίας, όπου ο κάθε ένας μας ανά πάσα στιγμή γνωρίζει τί αναμένεται από εκείνον και ανάλογα τον ρόλο του, έχει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να προσπαθήσει ελεύθερα και απερίσπαστα να αναδείξει τα ταλέντα και τις ικανότητες του, για να συνεισφέρει στην επιτυχία της ομάδας. Όλες οι γνώμες και οι ιδέες ακούγονται και σε κάθε αποτέλεσμα ο κάθε ένας μας μπορεί να δει ένα κομμάτι του εαυτού του.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Προσωπικά βιώνω όλη αυτή τη περίοδο με την πανδημία, ως ένα απαιτητικό project που κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Συνήθως φέρνω φαγητό από το σπίτι οπότε προτιμώ να τρώω στην κουζίνα μας με τους συναδέλφους και να λέμε τα νέα μας. Παραγγέλνω από e-fresh ότι χρειάζομαι, έρχονται σπίτι μου στην ώρα που με εξυπηρετεί και έχω και cashback. Σίγουρα όμως μετά το φαγητό χρειάζεται καφεδάκι από το Περί Καφέ που επίσης ανήκει στο Hero Corp δίκτυο συνεργατών μας.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Με την πανδημία αρχικά αξιοποίησα τα βίντεο με τα προγράμματα ασκήσεων που έφτιαξαν οι UpFit συνεργάτες μας για εμάς. Με την εφαρμογή εντόπισα πολλούς ελεύθερους χώρους άθλησης στη περιοχή μου. Πλέον, ανυπομονώ να ξεκινήσω χορό που θέλω χρόνια και δε το έπαιρνα απόφαση.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image