Παρασκευιάτικο lunch break με τον Κωνσταντίνο

11 Σεπτεμβρίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με τον Κωνσταντίνο

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Ελέγχω τα email μου από υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες. Επικοινωνώ μαζί τους. Πάω σε ραντεβού γύρω στο κέντρο της Αθήνας. Συζητάω σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και το πώς αυτές μπορούν να οφελήσουν τους πελάτες μας και τις επιχειρήσεις τους

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η Up Hellas μου έχει χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές. Σίγουρα μία αυτές η οποία επαναλαμβάνεται συχνά είναι εκείνη που μαζευόμαστε και κάνουμε brainstorming για διάφορα, π.χ. marketing ιδέες, πώς να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, νέες υπηρεσίες.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Η επικοινωνία με ανθρώπους σε ένα τόσο γρήγορο περιβάλλον.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Πιστεύω ότι η ομάδα της Up έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης. Παρότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και έχουμε κοινό στόχο και στρατηγική.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Οι ομάδες Πωλήσεων και Μάρκετινγκ ετοιμάζουν κάτι πολύ hot! Μείνετε συντονισμένοι...

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Το αγαπημένο μου μέρος για μεσημεριανό είναι ο χώρος που έχουμε στο γραφείο μας! Συνήθως χρησιμοποιώ την **go for EAT **κάρτα μου και παραγγέλνω από γνωστές online πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Με τις θερμίδες που πέρνω από τα γεύματα που παραγγέλνω συνήθως, πρέπει να κάνω πολύ γυμναστική 😂 Παρ'όλα αυτά, προσπαθώ να πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο που βρίσκεται κοντά στο γραφείο μας.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image