Παρασκευιάτικο lunch break με το Λευτέρη

8 Ιανουαρίου 2021Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Λευτέρη

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Θα έλεγα ότι είναι ένα μίγμα από business intelligence και finance με λίγο IT + Accounting on the side.

Αρκετά από αυτά που κάνω σχετίζονται με προετοιμασία και προβολή δεδομένων (dashboards) καθώς και διαχείριση κάποιων συστημάτων που χρησιμοποιούμε στην Up.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Δεν είμαι στην Up για τόσο πολύ καιρό και δυστυχώς δεν πρόλαβα την περίφημη εκδρομή στον Έλατο, αλλά μέχρι στιγμής η αγαπημένη μου ανάμνηση είναι από τα welcome drinks όταν ξεκίνησα (τότε ήταν επιτρεπτό!)

Ελπίζω σύντομα να αφήσουμε πίσω αυτή την περίοδο της πανδημίας ώστε να ξαναβγούμε με όλη την ομάδα, χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, όπως έχουμε συνηθίσει να ζούμε τόσα χρόνια.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Το γεγονός ότι οι καλές ιδέες γίνονται γρήγορα αποδεκτές και υλοποιούνται το συντομότερο. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι μία καλή ιδέα δε θα πέσει στο κενό, ούτε θα χαθεί στην ατελείωτη «γραφειοκρατία» που υπάρχει σε άλλες εταιρίες, ούτε θα κολλήσει σε κάποια ανούσια και χρονοβόρα διαδικασία. Επίσης σημαντικό είναι το ότι έχω εξαιρετικούς συνεργάτες στους οποίους μπορώ να βασίζομαι.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Η προθυμία που έχουν τα μέλη της ομάδας να συνεργαστούν μεταξύ τους και να μιλούν ανοιχτά. Η απουσία «κλικών», η προσήλωση στον κοινό στόχο και φυσικά το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που επιδεικνύουν όλοι οι συνάδελφοι στον τομέα τους.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Έχουμε ολοκληρώσει και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να δώσουμε στους πελάτες μας κάποια πολύ σημαντικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στα πλαίσια της συνεργασίας μας αλλά και στην αξιολόγηση από μεριάς τους του επιπέδου των υπηρεσιών που τους προσφέρουμε.

Δε μπορώ να πω περισσότερα, η συνέχεια στις οθόνες (των υπολογιστών) σας!

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Στην περιοχή προτιμώ το ΠΕΡΙ Καφέ, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα γραφεία μας και εκτός του ότι βολεύει έχει μεγάλη ποικιλία από φαγητά και ροφήματα. Επίσης κερδίζω 5%,10% και 15% έκπτωση κατά σειρά με κάθε παραγγελία μου με το HeroCorp.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Group classes όταν ακόμα τα γυμναστήρια λειτουργούσαν! Ανυπομονούμε να ανοίξουν ξανά ώστε να απολαύσουν και οι πελάτες μας τα προνόμια.

Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και κάποιες από τις πιο “extreme” δραστηριότητες όπως το windsurf και πιστεύω ότι μέχρι τον Ιούνιο όλες οι δραστηριότητες θα έχουν επιτραπεί ξανά.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image