Παρασκευιάτικο lunch break με τη Λορύ

4 Δεκεμβρίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με τη Λορύ

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Ο συντονισμός της ομάδας των Operations, η βελτίωση και ανάπτυξη των συστημάτων μας για καλύτερο user experience και η υποστήριξη του εμπορικού.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις από την εταιρεία. Οι αναμνήσεις αυτές αφορούν και στιγμές πιο χαλαρές σε φιλικό κλίμα αλλά και αναμνήσεις που αφορούν την ανάπτυξη της εταιρείας. Μια πολύ ωραία ανάμνηση ήταν η μέρα που στολίζαμε για τις γιορτές το γραφείο και κάναμε την Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση για την ευχετήρια κάρτα μας. Στολίζαμε, τραγουδούσαμε, γελούσαμε και δουλεύαμε παράλληλα! Η άλλη μου χαρούμενη ανάμνηση ήταν η ένταξη του μηχανογραφικού προγράμματος στην εταιρεία μας. Μας έλυσε τα χέρια!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Απολαμβάνω να εισπράττω την ικανοποίηση των συνεργατών μας ή των κατόχων των προϊόντων μας και να τους ακούω ευχαριστημένους. Χαίρομαι να εργάζομαι για αυτό.

Αυτό προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων, την ανάπτυξη των συστημάτων μας και την ένταξη νέων προγραμμάτων με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνεργατών μας. Αν για όλα αυτά δεν υπήρχε και το ομαδικό κλίμα που επικρατεί στην εταιρεία μας, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Η Up Hellas είναι στην αγορά περίπου 5 χρόνια. Η αφοσίωση και η επιθυμία για να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του και να εκτοξεύσει την ανάπτυξη της εταιρείας, κάνει την ομάδα μας ξεχωριστή. Αποτελούμαστε από ανθρώπους νέους, φρέσκους και με όρεξη για δουλειά και εξέλιξη!

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Μα τι άλλο από την online πλατφόρμα παραγγελιών μας! Δίνει ανεξαρτησία, ευελιξία και ταχύτητα στους συνεργάτες μας. Υπάρχουν δύο ακόμα projects που δουλεύουμε αλλά θα σας κρατήσω σε αγωνία ακόμα μέχρι να τα αποκαλύψουμε 😊

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Το Σύνταγμα προσφέρει πληθώρα επιλογών. Διαλέγω κατάστημα σύμφωνα με τη διάθεσή μου. Και… για μην ξεχνιόμαστε η κάρτα μας χρησιμοποιείται σε online πλατφόρμες παραγγελιών, από όπου και παραγγέλνω επιλέγοντας συνήθως την Box για τον καθημερινό καφέ μου και το E-Fresh για τις παραγγελίες από το σουπερμάρκετ μου.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Αυτή που γίνεται με παρέα! Όπου πάνε οι συνάδερφοί μου πάω κι εγώ. Εξάλλου, η γυμναστική με παρέα είναι ότι καλύτερο!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image