Παρασκευιάτικο lunch break με το Σάββα

12 Ιουνίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Σάββα

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Η ημέρα ξεκινάει ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο ημερολόγιο, ένα φρεσκάρισμα στις υποχρεώσεις και στα ραντεβού με βοηθάει να οργανώνω καλύτερα το χρόνο μου. Έπειτα ξεκινούν οι επικοινωνίες με τους συνεργάτες, η αναζήτηση νέων πληροφοριών/επαφών και φυσικά τα e-mails και τα excels.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια ανάμνηση, η διάθεση και η ομαδικότητα των συναδέλφων κάνουν ξεχωριστή την κάθε στιγμή. Η στιγμή της «καμπάνας» είναι αυτή που ξεχωρίζει, παρόλο που ντρεπόμουν το να σε επιβραβεύει όλη η ομάδα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Η εργασία και ο ρόλος μου στην Up Hellas, μου δίνει τη δυνατότητα να εργάζομαι ευέλικτα. Επισκέπτομαι το γραφείο, εργάζομαι από το σπίτι και συναντώ συνεργάτες. Η εναλλαγή των παραστάσεων είναι κάτι που απαιτεί προσαρμοστικότητα και αυτή με εκφράζει.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Η ομάδα έχει ζωντάνια, έχει διάθεση και νέες ιδέες. Τα μέλη της ομάδας, σέβονται ο ένας τον άλλο και λειτουργούν συλλογικά. Η θετική διάθεση και ο επαγγελματισμός είναι χαρακτηριστικά που ο καθένας αντιλαμβάνεται μόλις δει κάποιο μέλος της ομάδας.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Το πιο καινοτόμο είναι το UpFit, είναι η υπηρεσία που όλοι χαίρονται να έχουν. Δίνει την πρόσβαση σε πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων με πολύ εύκολο τρόπο. Είναι ωραίο να αισθάνεσαι ελεύθερος, να μπορείς το καλοκαίρι να κάνεις Kite Surf και το χειμώνα να παίζεις Laser tag σε δάσος ! Φυσικά για τους πιο κλασικούς υπάρχουν γυμναστήρια σε κάθε γειτονιά.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍔

Συνήθως θα με βρεις να δημιουργώ την δική μου κρέπα, σαλάτα ή σάντουιτς στο Da Vinci ανάλογα με την διάθεση μου. Έχω πολλές επιλογές σε τέλεια ποιότητα και επωφελούμαι από το cashback πρόγραμμα μας, το HeroCorp.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Μου αρέσει να γυμνάζομαι σε μικρές ομάδες και σε προγράμματα που χρησιμοποιούν βάρη. Με το UpFit πάσο μου, μπορώ και κλείνω ραντεβού στα συμβεβλημένα studio, σε όποια περιοχή κι αν είμαι.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image