Παρασκευιάτικο lunch break με την Τζίνα

9 Οκτωβρίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με την Τζίνα

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Η διεύρυνση του πελατολογίου είναι ο βασικός στόχος μου καθημερινά! Επικοινωνίες με στελέχη εταιρειών είτε μέσω συναντήσεων είτε μέσω τηλεφώνου προκειμένου να τους παρουσιάσω τις υπηρεσίες μας. Απαραίτητο εργαλείο: η σωστή προετοιμασία! Τέλος, τα αιτήματα υπαρχόντων πελατών είναι ποικίλα και στόχος είναι η άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Μα τι άλλο; Το διήμερο στο Elatos Resort! Αξέχαστη εμπειρία, καθώς πραγματοποιήσαμε το kick-off meeting στην αρχή της χρονιάς σ’ ένα ειδυλλιακό μέρος με πρωταγωνίστρια τη φύση! Στο Team building -που έγινε στον Παρνασσό- διασκεδάσαμε και δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας στο ski και στο snowboard. Ήταν ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημα της χρονιάς!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Η συνεχής επικοινωνία με στελέχη εταιρειών και το «κυνήγι» της επιτυχίας είναι οι βασικοί παράγοντες που κάνουν τη δουλειά μου συναρπαστική.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Οι καινοτόμες ιδέες, η άμεση εξυπηρέτηση και η ευελιξία κάνουν την Up Hellas ξεχωριστή. Η εταιρεία μας, με πρωτοποριακές ιδέες στοχεύει στην καλύτερη υπηρεσία ποιοτικά τόσο για τους διαχειριστές της εκάστοτε εταιρείας όσο και για τους τελικούς αποδέκτες. Όλοι είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς!

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Πάντα υπάρχουν ενδιαφέροντα projects στην Up Hellas. Την συγκεκριμένη περίοδο είναι η προώθηση της νέας υπηρεσίας μας, Up Gift! Πρόκειται για μια δωροκάρτα (MasterCard) η οποία είναι η ιδανική λύση τόσο για την επιβράβευση του προσωπικού όσο και για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Ως λάτρης της ιταλικής κουζίνας, το ιδανικό μέρος για lunch break είναι ένα από τα ιταλικά εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας. Το μεγάλο μου δίλημμα: ζυμαρικά ή πίτσα;

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Ευτυχώς υπάρχει το UpFit! Αφού απολαύσω το αγαπημένο μου γεύμα, επιλέγω μια UpFit δραστηριότητα ανάλογα με την διάθεσή μου για να κάψω τις θερμίδες. Διατηρούμαι σε φόρμα με Pilates ή χορό!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image