Λύση στην εύρεση προσωπικού στον Τουρισμό οι κάρτες Up Eat🍴

3 Ιουνίου 2024Up Products
Λύση στην εύρεση προσωπικού στον Τουρισμό οι κάρτες Up Eat🍴

Είναι γνωστό πως η εύρεση προσωπικού στον τουριστικό τομέα αποτελεί ένα από τα πλέον επίκαιρα και σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, καθώς η έλλειψη κινήτρων για τους εργαζομένους έχει οδηγήσει σε σημαντικά κενά στην αγορά εργασίας. Πολλοί εργαζόμενοι αποφεύγουν να απασχοληθούν στον τουριστικό τομέα λόγω των απαιτητικών συνθηκών εργασίας, της εποχικότητας του επαγγέλματος αλλά και των συχνά χαμηλών αμοιβών.

Πως μπορούν όμως οι κάρτες σίτισης της Up Hellas να συμβάλλουν στην αύξηση κινήτρων των εργαζομένων στον τουριστικό τομέα και κατ’ επέκταση στην εύρεση κατάλληλου προσωπικού;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά… τι ακριβώς είναι οι κάρτες σίτισης Up Eat;

Οι κάρτες σίτισης Up Eat είναι αφορολόγητες παροχές για το προσωπικό, οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό προνόμιο για τους εργαζόμενους καλύπτοντας της ημερήσιες ανάγκες τους για τον καφέ ή την σίτισή τους. Πιο αναλυτικά, η Up Hellas διαθέτει το μεγαλύτερο συμβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων εστίασης και τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων και όλων των μεγάλων super market. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα γεύματος στο μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων σίτισης και να προμηθευτούν ό,τι φαγητό, καφέ ή σνακ επιθυμούν, με ένα απλό πέρασμα της κάρτας ή γιατί όχι, πληρώνοντας απευθείας ακόμη και από το κινητό τους!

Πως οι κάρτες σίτισης της Up Hellas συμβάλλουν στην εύρεση προσωπικού;

1. Αυξημένα κίνητρα: Λειτουργούν ως επιπλέον κίνητρο για τους εργαζομένους, παρέχοντας τους μία οικονομική ενίσχυση, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις καθημερινές τους ανάγκες σίτισης.

2. Αύξηση ζήτησης: Σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο όπως ο τουρισμός, η προσφορά επιπλέον παροχών μπορεί να κάνει μια θέση εργασίας πιο ελκυστική. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους εργοδότες να προσελκύσουν πολύ περισσότερους αλλά και καλύτερους υποψήφιους.

3. Ενίσχυση της εμπειρίας των εργαζομένων: Η χρήση τους από εργαζόμενους του τουριστικού τομέα, μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητα τους σημαντικά, μειώνοντας την αγωνία για τα γεύματα της ημέρας. Εκτός αυτού, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τουριστικές περιοχές, καθώς το κόστος ζωής είναι συχνά αρκετά υψηλότερο.

4. Ενίσχυση εταιρικής εικόνας: Οι επιχειρήσεις που παρέχουν κάρτες σίτισης στο προσωπικό τους θεωρείται πως δείχνουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τα άτομα που απασχολούν εντός κι εκτός εργασιακού περιβάλλοντος, κάτι που μπορεί να ενισχύσει την εικόνα τους και να τους δώσει ένα πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Τι κερδίζει μια επιχείρηση που εντάσσει στην στρατηγική της, τις Up Eat κάρτες;

Πρόκειται για μία παροχή η οποία εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο, χωρίς να υπόκειται σε φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές. Πιο συγκεκριμένα, ο εργοδότης μπορεί να πιστώνει κάθε μήνα χρήματα στην κάρτα, με το ποσό να είναι 1452€ ανά εργαζόμενο, για πενθήμερη εργασία, στον ετήσιο απολογισμό. Με αυτές τις κάρτες σίτισης, ενθαρρύνεται η υγιεινή διατροφή και προσφέρονται επιπρόσθετα κίνητρα, ενισχύοντας την ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, χωρίς επιβάρυνση στη φορολογική εκκαθάριση.

Συνολικά, η παροχή καρτών σίτισης όπως οι κάρτες Up Eat της Up Hellas προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στις επιχειρήσεις, βελτιώνουν την εργασιακή εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού ενώ παράλληλα συνδράμουν στο δύσκολο έργο της προσέλκυσης προσωπικού στον τομέα του τουρισμού. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image