Καλωσορίζουμε το Λευτέρη στην ομάδα της Up!

2 Ιουλίου 2020Σχετικα Με Εμάς
Καλωσορίζουμε το Λευτέρη στην ομάδα της Up!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στην ομάδα μας που συνεχώς μεγαλώνει! Ο Λευτέρης, ο νέος μας Financial Analyst, απαντά σε μερικές ερωτήσεις για τον εαυτό του και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Up Hellas!

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Οι άνθρωποί της. Από την πρώτη στιγμή και τη διαδικασία των συνεντεύξεων κατάλαβα ότι το κλίμα που υπάρχει είναι άριστο. Εκτός αυτού, ερχόμενος από τον χώρο των startups, το γεγονός ότι η Up είναι μία εταιρία που μεγαλώνει αρκετά γρήγορα σε μία αγορά που έχει ακόμα πολλά να δώσει, ήταν καταλυτικός παράγοντας.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

UpFit! Ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα που τα γυμναστήρια άνοιξαν. Έχει επίσης και επιλογές σε κέντρα ευεξίας κάτι το οποίο είναι ένα ευχάριστο bonus!

Ποιά είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Ευέλικτη, Νεανική, Φιλόξενη

Τί πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Υπάρχουν πάρα πολλά, αλλά θα αρκεστώ στο ότι είμαι φανατικός μηχανόβιος, gamer και λάτρης του ψαρέματος και της θάλασσας :)

Ποιό motivational quote σε εμπνέει;

Γενικά δεν μου αρέσουν τα στερεοτυπικά motivational quotes, βρίσκω όμως το motivation από άλλα quotes όπως το παρακάτω: “Ίσως αυτό να είναι αρκετά διαφωτιστικό: να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τελική θέση ανάπαυσης του νου. Καμιά στιγμή αυτοπεποίθησης. Ίσως η σοφία είναι... να συνειδητοποιεί κανείς πόσο μικρός, αλλά και μη σοφός, είναι και πόσο μακριά έχει ακόμη να πάει.” – Anthony Bourdain

Αν έπρεπε αν τρως ενα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιό θα ήταν αυτό;

Ψάρι. Κατά προτίμηση Φαγκρί!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image