Καλωσορίζουμε το Στέλιο στην ομάδα της Up!

16 Σεπτεμβρίου 2020Σχετικα Με Εμάς
Καλωσορίζουμε το Στέλιο στην ομάδα της Up!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε το Στέλιο, το νέο μας intern, στην ομάδα της Up! Παρ'όλο που είναι μαζί μας μόνο λίγες μέρες, έχει ήδη γίνει σημαντικό μέλος της ομάδας. Ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσει να μοιράζεται μαζί μας το ταξίδι του στην Up Hellas - όλα όσα μαθαίνει, τί του αρέσει, τί δεν του αρέσει (αν υπάρχει κάτι βέβαια 😆 ) οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Αυτό που με τράβηξε στην Up Hellas είναι το vibe που βγάζει αυτή η εταιρεία. Χωρίς να έχω πάει ποτέ στα γραφεία, η ενέργεια που εκπέμπει μέσω των κοινωνικών δικτύων LinkedIn, Instagram κτλ. είναι εκπληκτική, η πρώτη μου επίσκεψη στην εταιρεία απλά επιβεβαίωσε τις υποψίες μου! Εκτός αυτού, το γεγονός ότι είναι startup και οι προοπτικές ανάπτυξης που έχει στον χώρο αυτό, ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να πάρω την απόφαση αυτή.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

Η υπηρεσία που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η κάρτα go for EAT. Σου δίνει μία ευελιξία και ένα τεράστιο εύρος επιλογών, αφού μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε όποιο εστιατόριο θες, χωρίς καμία δέσμευση.

Ποιά είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Η πρώτη εντύπωση που είχα για την ομάδα της Up Hellas είναι εκπληκτική. Αν θα έπρεπε να το περιγράψω με 3 λέξεις, αυτές θα ήταν φιλόξενη, πρωτοποριακή, νεανική.

Ποιό motivational quote σε εμπνέει;

To motivational quote που με εμπνέει: “Η δουλειά σου θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου και ο μόνος τρόπος για να είσαι πραγματικά ικανοποιημένος είναι να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι εξαιρετική δουλειά. Και ο μόνος τρόπος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Αν δεν το έχεις βρει ακόμα, συνέχισε να ψάχνεις. Μη συμβιβαστείς. Όπως με όλα τα ζητήματα της καρδιάς, θα το καταλάβεις όταν το έχεις βρει.” – Steve Jobs

Αν έπρεπε να τρως ενα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιό θα ήταν αυτό;

Το φαγητό που θα μπορούσα να τρώω για την υπόλοιπη ζωή μου είναι η πίτσα.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image