Mission Delicious: Η πιο απολαυστική δουλειά μας!

25 Οκτωβρίου 2019Σχετικα Με Εμάς

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018 όταν ψάχναμε τρόπους να επικοινωνήσουμε προς τους πελάτες μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Σκεφτήκαμε ότι ίσως ο πιο ωραίος τρόπος είναι να αφηγηθείς μία ιστορία και μία ιστορία χρειάζεται ήρωες. Έτσι δημιουργήσαμε τους χαρακτήρες της Up Hellas που πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι του brand μας.

Τώρα, χρησιμοποιούμε τους ήρωές μας προκειμένου να αφηγηθούμε καθημερινές ιστορίες για το πώς η Up μπορεί να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και πάνω από όλα να επιβραβεύσουν το προσωπικό τους.

Οι ήρωές μας

Αυτό ήταν λοιπόν! Ο Περικλής, η Άρτεμις, η Νίκη και ο αγαπημένος μας Ακάλεστος μπήκαν στην οικογένεια της Up Hellas. Όπως καταλάβατε τα ονόματά τους θέλαμε να συνδέονται με την ιστορία της Ελλάδας. Επίσης, ο κάθε ήρωας σχεδιάστηκε ώστε να έχει τη δική του προσωπικότητα.

Τρεις από τους ήρωές μας σε «μολύβι» πριν πάρουν την τελική τους μορφή!

Η Άρτεμις είναι ο αυστηρός αλλά πάντα δίκαιος εργοδότης, που σέβεται τους εργαζομένους του και προσπαθεί να είναι ευχαριστημένοι και ευδιάθετοι. Θέλει να δημιουργεί το κλίμα μιας ομάδας! Ο Περικλής είναι αγαθός, παραπονιάρης και… λαίμαργος. Με λίγα λόγια; Αξιαγάπητος! Η Νίκη μας εκφράζει απόλυτα. Πάντα χαμογελαστή και έτοιμη να βρει λύσεις. Ο Ακάλεστος θυμίζει κάτι από την παιδική μας ηλικία και συγκεκριμένα το παιχνίδι «Where's Waldo?». Ενώ μέχρι και τελευταία στιγμή ήμασταν έτοιμοι να τον βαφτίσουμε Μαϊντανό!

Αλλά και πάλι κάτι μας έλειπε. Θέλαμε και μία πιο προσωπική πινελιά. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνουμε ήρωα κόμικ τον CEO μας, Bastien Agnes! 😊

H ιστορία της κάρτας

Ήταν η πρώτη φορά που θα μιλούσαμε για την go for EAT και θέλαμε να είναι αξέχαστη. Φτιάξαμε λοιπόν την ιστορία της άφιξης της go for EAT στην εταιρεία της Άρτεμις με τη θρυλική – για τους λάτρεις της ελληνικής τηλεόρασης- επωνυμία «Giant».

Η σελίδα για το pin σε «μολύβι» πριν γίνουν οι πρώτες αλλαγές!

Ο Περικλής γκρίνιαζε γιατί νόμιζε ότι θα μπει σε μπελάδες με το να διαβάζει οδηγίες και να παίρνει τηλέφωνα. Τελικά όμως λάτρεψε την κάρτα μας και δεν σταμάτησε να τη χρησιμοποιεί στο Up Café και το Up Ola.

H Άρτεμις είχε μία ανησυχία για αυτή τη νέα υπηρεσία αλλά η Νίκη ήταν πάντα εκεί για να δώσει τις λύσεις και απαντήσεις που την έπεισαν ότι έκανε τη σωστή επιλογή.

Ο Ακάλεστος οδήγησε αεροπλάνα, διαστημόπλοια, κρύφτηκε σε κάδρα, έγινε μέχρι και άγαλμα!

Και φυσικά ο CEO μας, ο Bastien,  όπου σε κάθε σελίδα πρόσθετε ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο.

H σελίδα για το δίκτυο αρκετά πριν πάρει την τελική της «πειρατική» μορφή!

Το Mission Delicious εκδόθηκε, τα σχόλια που πήραμε ήταν άκρως θετικά και οι ήρωες της Up Hellas έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας.

Η συγκεκριμένη δουλειά απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια, σκέψη και αγάπη. Τα είχαμε όλα και είμαστε υπερήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Για την υλοποίηση αυτού του project θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τη διαφημιστική μας White ad, καθώς και τον Creative Director και Illustrator Χρήστο Κολοκυθά για τις εικονογραφήσεις.

Για εμάς καμία αποστολή δεν είναι impossible 😉!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image