Ο Γιάννης απαντά στις πιο Up ερωτήσεις

19 Ιουλίου 2019Σχετικα Με Εμάς

Ο Γιάννης είναι στην ομάδα της Up Hellas ως Κey Account Manager εδώ και 1,5 χρόνο. Του θέσαμε λοιπόν κάποιες ερωτήσεις και δεν δίστασε στιγμή να μας απαντήσει!

😳 Τι θυμάστε από την πρώτη σας μέρα στην Up Hellas**;**

Η πρώτη μου ημέρα στην UP Hellas ήταν σίγουρα η πιο ευχάριστη πρώτη ημέρα, ειδικά όταν συγκριθεί με κάθε άλλη πρώτη ημέρα. Όλοι χαμογελαστοί και πρόθυμοι να με γνωρίσουν, να με βοηθήσουν και να με κατευθύνουν. Ακριβώς έτσι είναι και κάθε επόμενη ημέρα μας!

😂****Ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό που έχει συμβεί στα γραφεία όσο καιρό εργάζεστε εκεί;

Στην προσπάθεια μας να βγάλουμε μια εταιρική φωτογραφία, είχαμε στριμωχτεί τόσο πολύ για να χωρέσουμε όλοι που στο τέλος οι μισοί πέσαμε. Ευτυχώς η φωτογραφία που είμαστε όλοι μπλεγμένοι χέρια-πόδια στον καναπέ δε δημοσιεύτηκε!!!

👌****Τι θεωρείτε ως το πιο σημαντικό επίτευγμα της εταιρείας;

Έχουμε πετύχει εντός ενός μικρού χρονικού διαστήματος να μας εμπιστευτούν όλο και περισσότερες από τις σημαντικότερες εταιρείες στην Ελλάδα και είμαστε περήφανοι να λαμβάνουμε όλο και πιο «θερμές» συστάσεις!

💪****Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει;

Είμαστε όλοι απόλυτα ενημερωμένοι για τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας, των δυνατοτήτων μας και πολύ γρήγορα διορθώνουμε με σύμπνοια απόψεων τα τυχόν μικρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η ομάδα δουλεύει σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και όλοι μας συμβάλλουμε ώστε… να δείχνει σωστά την ώρα κάθε στιγμή της ημέρας!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image