Ο Γιώργος μιλάει για το HeroCorp!

6 Φεβρουαρίου 2020HeroCorp

Γειά σας, είμαι ο Γιώργος και πριν από 5 μήνες έγινα μέλος της οικογένειας της Up Hellas.

Πρέπει να ομολογήσω ότι στο μέχρι στιγμής σύντομο ταξίδι μου με την Up Hellas συνάντησα κάτι που δεν έχω συναντήσει στην μέχρι τώρα επαγελματική μου ζωή: μια εταιρεία που καινοτομεί πολύ έντονα σε μια βιομηχανία αυξανόμενου ενδιαφέροντος, τόσο σε ότι αφορά τις εταιρείες που συνεργάζεται όσο και τους εργαζόμενούς τους.

Έτσι, μαζί με τους υπόλοιπους χιλιάδες κατόχους καρτών go for Eat και εγώ ο ίδιος απολαμβάνω τα πολλαπλά οφέλη αυτής της προπληρωμένης MasterCard, με τις απεριόριστες δυνατότητες.

Ωστόσο, η τελευταία της καινοτομία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Η Up Hellas ήταν η πρώτη εταιρεία στην ΕΕ που εξέδωσε κάρτα γευμάτων που προσφέρει άμεση επιστροφή χρημάτων στους κατόχους της. Ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποία με ανταμοίβει άμεσα με επιστροφή χρημάτων κάθε φορά που επιλέγω να αγοράσω από ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων εμπόρων.

Η Up Hellas είναι ο μόνος εκδότης κάρτας στην ΕΕ, που προσφέρει άμεση επιστροφή χρημάτων στους κατόχους της.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η ιδέα είναι φανταστικά απλή: στην πρώτη αγορά από έναν επιλεγμένο έμπορο της λίστας, λαμβάνετε σε επιστροφή το 5% της τιμής αγοράς, 10% στη δεύτερη και 15% στην τρίτη.

Είναι άμεσο, είναι απλό, έχει πλάκα... και είναι μόνο η αρχή!! 😉

Γιώργος Μητσου

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image