Παρασκευιάτικο lunch break με την Ηλιάνα

30 Σεπτεμβρίου 2022Friday Lunch Break
friday-lunch-break-Iliana

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στη δουλειά;

Μέσα στη μέρα ασχολούμαι με marketing tasks, όπως δημιουργία και μετάφραση περιεχομένου, μικρά designs, brainstorming νέων ιδεών και άλλα, καθώς και με ένα secret project για το οποίο είμαι πολύ περήφανη και θα μάθετε περισσότερα πολύ σύντομα 😏

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Δύσκολο να ξεχωρίσω μόνο μία, αλλά μία από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι η ημέρα που συναντήσαμε από κοντά μερικά από τα μέλη του Up Group και περάσαμε ένα αξέχαστο βράδυ τρώγοντας, χορεύοντας και γελώντας.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Ότι κάθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούριο.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Οι άνθρωποί της, η πανέμορφη θέα από το μπαλκόνι των νέων μας γραφείων και, φυσικά, το νόστιμο πρωινό που μας ετοιμάζουν κάθε πρωί στο γραφείο.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα στην εταιρεία ξεκίνησα να ασχολούμαι με ένα σούπερ ενδιαφέρον project το οποίο παραμένει ακόμα μυστικό. Stay tuned!

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Λατρεύω το Anana 😍 κάθε μέρα θα μας βρείτε εκεί παρέα με την αγαπημένη μου συνάδελφο Ιωάννα να απολαμβάνουμε τα daily treats τους.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Αγαπώ το pilates και τη yoga, γι’ αυτό επισκέπτομαι συχνά τον UpFit συνεργάτη μας Riaction 🧘🏻‍♀️

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image