Παρασκευιάτικο lunch break με τον Παύλο

18 Νοεμβρίου 2022Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με τον Παύλο

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στη δουλειά;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση και την ανάπτυξη σημαντικών στρατηγικά πελατών, οι αρμοδιότητες μου πέρα από την άμεση εξυπηρέτηση των καθημερινών αιτημάτων, περιλαμβάνουν τακτικές συναντήσεις με τους πελάτες στοχεύοντας στη διερεύνηση και την κάλυψη των αναγκών τους μέσα από τις προϊοντικές μας λύσεις, κτίζοντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Έχοντας μόλις 10 μήνες στην εταιρεία, θυμάμαι ευχάριστα το πάρτι στα νέα μας γραφεία με χαλαρή μουσική, λαχταριστό burger & δροσερά cocktails στο μπαλκόνι με θέα την φωτισμένη Aκρόπολη.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Απολαμβάνω τη συνάντηση με όλους τους συναδέλφους για το καθημερινό μας πρωινό και την ήρεμη ατμόσφαιρα που επικρατεί, γεγονός που με βοηθάει να κάνω απρόσκοπτα τη δουλειά μου.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Θεωρώ ότι διαθέτει τα βασικά υλικά που χρειάζεται κάθε επιτυχημένη ομάδα και δεν είναι άλλα από πάθος, δέσμευση, συνέπεια & συναδελφικότητα.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Δεν έχει προκύψει προς το παρόν αυτή η ανάγκη.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Συνηθίζω να φέρνω φαγητό από το σπίτι το οποίο απολαμβάνω στον χώρο του lounge ή στο μπαλκόνι συντροφιά με συναδέλφους. Χαίρομαι, όμως, την ελευθερία που μου δίνει η κάρτα go for Eat καθώς έχω τη δυνατότητα να καλύπτω χωρίς δεσμεύσεις καθημερινές μου ανάγκες όπως ο καφές ή ένα σνακ.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Επιλέγω μέσα από την UpFit συνδρομή μου τις πίστες αναρρίχησης και τα βάρη για να αντικαταστήσω την ένταση της καθημερινότητας με ευεξία και ενέργεια.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image