Υποδεχόμαστε την Πίτα Παν στο HeroCorp cashback πρόγραμμά μας

9 Μαρτίου 2020HeroCorp

Η Πίτα Παν μόλις προστέθηκε στο HeroCorp πρόγραμμα επιβράβευσης μας, που σημαίνει ότι όλοι οι κάτοχοι της go for EAT κάρτας μας θα λαμβάνουν άμεση επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά τους σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της Πίτα Παν 🚀

Η Πίτα Παν λειτουργεί από το 1993 και προσφέρει ποιοτικά, προσιτά αλλά και γευστικά γεύματα. Είναι μεγάλη μας χαρά που προστέθηκαν στο δίκτυο HeroCorp εμπορικών συνεργατών μας.

Ο κύριος Λευτέρης Κορακής, διευθυντής λειτουργίας της Πίτα Παν, μας μίλησε για τη νέα μας συνεργασία αλλά και τα οφέλη που περιμένουν να δουν μέσω αυτής:

"Με χαρά συμμετέχουμε στο πρόγραμμα HeroCorp της Up Hellas, περιμένοντας την αύξηση των επισκέψεων των κατόχων των καρτών της Up στα καταστήματα μας. Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι προωθητικές ενέργειες από την πλευρά της Up αλλά και η δική μας προσήλωση στην ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση. Θεωρούμε ότι στις μέρες μας είναι απαραίτητες συνέργειες αυτού του επιπέδου, ώστε τόσο οι πελάτες όσο και οι επιχειρήσεις να κερδίζουν μέσα από την εφαρμογή τους.”

Επιπρόσθετα, μας εξήγησε γιατί πιστεύει ότι το HeroCorp είναι σημαντικός ως τρόπος επιβράβευσης των κατόχων των go for EAT καρτών μας που επιλέγουν τα καταστήματα Πίτα Παν:

"Το HeroCorp με έξυπνο τρόπο αυξάνει την αγοραστική δύναμη των κατόχων των καρτών UP Hellas, χωρίς αυτοί να αλλάξουν τις συνήθειες τους και κυρίως χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν. Έτσι και στα δικά μας καταστήματα οι κάτοχοι των καρτών σας θα μπορούν να απολαύσουν τα κορυφαία ποιοτικά προϊόντα μας, στις έτσι κι αλλιώς προσιτές τιμές μας, με επιπλέον όφελος μια άμεση επιστροφή χρημάτων στην κάρτα τους. Νομίζω ότι εδω εφαρμόζεται ο ορισμός του "Το τερπνόν μετα του ωφελίμου”…”

Το HeroCorp είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ευρώπη που προσφέρει άμεση επιστροφή χρημάτων σε εταιρική κάρτα γεύματος. Οι κάτοχοι καρτών μας το έχουν αγαπήσει και αυτό φαίνεται από το συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό επιστροφής τους στα ίδια καταστήματα 😍

Μόνο το Φεβρουάριο επιστράφηκαν 776€ στους κατόχους των go for EAT καρτών μας!

Πολύ σύντομα το HeroCorp θα ενσωματωθεί και στην εφαρμογή μας και έτσι οι κάτοχοι των καρτών μας θα μπορούν να λαμβάνουν στοχευμένες καμπάνιες από τους αγαπημένους τους εμπορικούς συνεργάτες μας!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image