Συνέντευξη με τον Bastien

23 Μαΐου 2019Σχετικα Με Εμάς

O Bastien Agnes είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Up Hellas από το ξεκίνημα των δραστηριοτήτων της Up στη χώρα μας. Πρόκειται λοιπόν για τον πιο κατάλληλο άνθρωπο να μας μιλήσει για όλα όσα έχει καταφέρει η Up Hellas μέχρι τώρα, για την go for EAT αλλά και για το μέλλον…

- Για ποιο πράγμα είσαι περισσότερο υπερήφανος από τη δημιουργία της Up Hellas μέχρι σήμερα;

Αυτό είναι εύκολο! Η ομάδα της Up, με διαφορά! Πάντα με εκπλήσσουν με νέες ιδεές. Οτιδήποτε έχει καταφέρει η Up στην ελληνική αγορά το οφείλει στην ομάδα της.

- Σχετικά με την GoforEAT εμπειρία; Σίγουρα θα κρύβει μια ιστορία…

Πάντα δεν υπάρχει μια ιστορία; 😊 Πιστεύω ότι ο τρόπος που δημιουργήσαμε την GoforEAT εμπειρία είναι το κλειδί της επιτυχίας της. Και ξέρεις γιατί; Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς!

Ξεκινήσαμε δοκιμάζοντας τις υπάρχουσες διαθέσιμες λύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κάθε μέλος της ομάδας δοκίμασε διάφορα προϊόντα.

Μετά από αυτό, συμμετείχαμε όλοι σε ένα διήμερο workshop. Σε αυτήν την εκδήλωση επιλέξαμε και τις 2 λέξεις κλειδιά που περιγράφουν την Up εμπειρία: Απλή και διασκεδαστική!

Όσους περισσότερους πελάτες συναντάμε, με όσους περισσότερους κατόχους καρτών επικοινωνούμε, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι κάναμε όλες τις σωστές επιλογές!

- Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Ε… δεν θα τα αποκαλύψω όλα εδώ! Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα κυρίως στα εξής:

Στις υπηρεσίες για τους εμπορικούς μας συνεργάτες: Προσθέτουμε κάποιες τελευταίες πινελιές σε ένα πολύ σημαντικό πεδίο για την Up: τη σχέση μας με το δίκτυο των εμπορικών συνεργατών μας (ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, αρτοποιεία ...).

Πιστεύουμε ότι αυτό που έχουμε οραματιστεί θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ελληνική αγορά.

Εκτός από αυτό, οι εταιρικοί μας πελάτες μπορούν να αναμένουν ευκολία στις υπηρεσίες μας και οι χρήστες της κάρτας μας περισσότερη διασκέδαση. 😊

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image