Ξεκινώντας σαν Intern στην Up - Οι πρώτες σκέψεις του Théo Brachet

24 Απριλίου 2023Up Team
Théo Brachet starting at Up as an intern

H πεντάμηνη πρακτική μου άσκηση στην Ελλάδα ξεκίνησε με μια θερμή υποδοχή απο την Up Hellas.

Ως Γάλλος φοιτητής σε μια νέα χώρα, χρειαζόμουν μερικές συμβουλές για να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Ευτυχώς, μπορούσα να βασιστώ στα μέλη της Up Hellas που ήταν πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν με καλές συμβουλές για το πού να κάνω αγορές, τι να επισκεφτώ και πού να φάω. Ήταν πραγματικά ωραίοι άνθρωποι που με υποστήριξαν από την αρχή.

Προερχόμενος από μια Γαλλική σχολή επιχειρήσεων, στην αρχή δεν γνώριζα κανέναν, αλλά σε λίγες μόνο ημέρες, ήμουν για καφέ με μερικούς από τους συναδέλφους μου. Η ατμόσφαιρα στην εταιρεία αυτή είναι πραγματικά υπέροχη και οι συνθήκες εργασίας διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχω βιώσει πριν. Προσφέρεται πρωινό για όλη την εταιρεία κάθε πρωί, τα γραφεία είναι καινούργια και καλά διανεμημένα.

Ας μιλήσουμε τώρα για τη δουλειά.

Ήρθα με την επιθυμία να ανακαλύψω όλες τις εργασίες σε μια εταιρεία και μπορώ να πω ότι οι επιθυμίες μου έχουν εκπληρωθεί. Από τη συγγραφή άρθρων έως την εκτέλεση επιστροφών χρημάτων και τη συμμετοχή σε έργα ανάπτυξης εφαρμογών, είχα την ευκαιρία να δοκιμάστώ μου σε πολλές διαφορετικές εργασίες.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Up Hellas είναι πραγματικά ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την παραγωγικότητα και τις συνθήκες εργασίας. Έχοντας εργαστεί για την Up Group στη Γαλλία, μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά διαφορετική. Ενώ η Groupe Up είναι πιο "παραδοσιακή" με συγκεκριμένες ώρες εργασίας και ακριβείς ώρες για το μεσημεριανό διάλλειμα, η Up Hellas είναι πολύ πιο ανοιχτή σε αυτά τα θέματα, με περισσότερη ελευθερία χρόνου και μια δωρεάν μηχανή καφέ διαθέσιμη σε όλους.

Νομίζω ότι η Up είναι ένα καλό παράδειγμα για κάθε εταιρεία που θέλει να δώσει τόση σημασία στους εργαζομένους της όσο και στα αποτελέσματά της.

Του Théo Brachet, νέου intern της ομάδας μας!👏

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image