Ηealth & Wellness - H Εύα μιλά για την UpFit

20 Απριλίου 2023Up Stories
Health % Wellness talk with Eva

Μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA), διαπίστωσε ότι οι εταιρείες που δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία των εργαζομένων τους βλέπουν βελτιωμένη παραγωγικότητα και μειωμένο κόστος υγειονομικής περίθαλψης. Η μελέτη ανακάλυψε ότι οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν σε προγράμματα ευεξίας σημείωσαν χαμηλότερα επίπεδα άγχους, λιγότερες ημέρες ασθενείας και υψηλότερη ικανοποίηση από την εργασία. Επιπλέον, οι εταιρείες που επένδυσαν σε τέτοια προγράμματα είδαν σημαντική βελτίωση στην ευημερία και στο γενικό ηθικό των εργαζομένων τους.

Από την προσωπική μου εμπειρία, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που λατρεύει τη γυμναστική, έχω δει τα οφέλη που έχουν προγράμματα υγείας και ευεξίας είτε στην προσωπική είτε στην εργασιακή μου ζωή. Γι’αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενη που στην Up Hellas παρέχουμε την υπηρεσία UpFit, μια υπηρεσία που δίνει είτε σε κάθε έναν από εμάς τη δυνατότητα να κάνουμε διαφορετικές δραστηριότητες για κάθε ημέρα της εβδομάδας (πισίνα, ελεύθερα βάρη, pilates κλπ) είτε να οργανώνουμε όλοι μαζί δραστηριότητες bonding (paintball, padel κλπ). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι μας να νιώθουμε περισσότερη ενέργεια και συγκεντρωση καθ' όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας αλλά και να είμαστε πιο αφοσιωμένοι και παραγωγικοί. Επίσης, είναι αναζωογονητικό για όλους μας να εργαζόμαστε για μια εταιρεία που εκτιμάει την ευημερία των εργαζομένων της και παρέχει πόρους για να την υποστηρίξει.

Συμπερασματικά, λοιπόν, η προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σε εταιρικά περιβάλλοντα είναι απαραίτητη όχι μόνο για την ευημερία των εργαζομένων αλλά και για την επιτυχία της ίδιας της εταιρείας. Επενδύοντας σε προγράμματα και πόρους ευεξίας, μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων της, να μειώσει το κόστος υγειονομικής περίθαλψης και να ενισχύσει μια θετική και παραγωγική κουλτούρα στο χώρο εργασίας.

Της Εύας Γραμμένου, Key Account Manager της ομάδας μας!🎉

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image