Καινοτόμες λύσεις στην αγορά εταιρικών προνομίων🚀

11 Δεκεμβρίου 2023Up Products
Καινοτόμες λύσεις στην αγορά εταιρικών προνομίων🚀

Ο αγαπημένος μας Τριαντάφυλλος Μπεργελές, Commercial Manager της Up Hellas, σε μια πρωτοβουλία του Your Directors Club, έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Euro2day.gr και μίλησε για την αφετηρία της Up Hellas, την εξέλιξη της αγοράς από το 2016 έως τώρα, την καινοτομία που χαρακτηρίζει τις λύσεις της Up Hellas αλλά και την συμβολή της στη δημιουργία θετικής εργασιακής κουλτούρας! 🤓Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την συνέντευξη παρακάτω:

Για τη σημασία της παροχής εταιρικών προνομίων τόσο για τις επιχειρήσεις που αναζητούν καινοτόμες λύσεις για το προσωπικό τους, όσο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τα ταλέντα της νέας γενιάς, κατά την επιλογή τους για εργασία, μιλά στο Euro2day ο Τριαντάφυλλος Μπεργελές, Εμπορικός Διευθυντής της Up Hellas και μέλος του Your Directors Club.

Αναφερόμενος στην «φρεσκάδα του brand» ξεδιπλώνει τη στρατηγική της εταιρείας. Εξηγεί πώς η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας επηρεάζει θετικά την Up Hellas, επιτρέποντας την ανάπτυξη πιο αποδοτικών, προσβάσιμων και προσαρμοσμένων λύσεων.

Ο κ. Μπεργελές μιλά, επίσης, για τα μελλοντικά σχέδια της Up Hellas, το λανσάρισμα νέων προϊόντων, την γκάμα του πελατολογίου, τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας και τις προοπτικές της συγκεκριμένης αγοράς.

Η Up Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2016. Πώς ήταν τότε η αγορά των εταιρικών προνομίων και ποια ήταν η στρατηγική εταιρείας;

Το 2016, η αγορά των εταιρικών προνομίων στην Ελλάδα ήταν ακόμα σε αναπτυσσόμενο στάδιο. Εκείνο το διάστημα, πολλές εταιρείες άρχισαν σταδιακά να αναγνωρίζουν την σημασία της παροχής εταιρικών προνομίων στους εργαζομένους τους για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση του εργασιακού κλίματος. Η Up Hellas, εισερχόμενη στον χώρο των αφορολόγητων εταιρικών benefits, εστίασε στην παροχή καινοτόμων, απλοποιημένων και προσαρμοσμένων εταιρικών παροχών, με έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της. Μέσα σε περίπου 7 χρόνια, έχουμε καταφέρει να επαναπροσδιορίσουμε την αγορά και θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε αρκετές νέες τάσεις στον τρόπο σχεδιασμού των εταιρικών παροχών. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους, εταιρικούς πελάτες και εργαζόμενους των εταιρειών που συνεργαζόμαστε.

Πώς θα περιγράφατε σήμερα την αγορά; Ποια θεωρείτε ότι είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Up Hellas;

Σήμερα, η αγορά έχει εξελιχθεί σημαντικά, με τις εταιρείες να αναζητούν πιο απλές και ευέλικτες λύσεις, με σκοπό την ικανοποίηση και τη δέσμευση του προσωπικού τους, ακολουθώντας πάντα την αιχμή της τεχνολογίας και των εξελίξεων. Εκτός όμως από τις επιχειρήσεις που αναζητούν προνόμια για το προσωπικό, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα τα ταλέντα της νέας γενιάς, θεωρούν ύψιστης σημασίας την παροχή εταιρικών προνομίων κατά την επιλογή τους για εργασία. Πιστεύω ότι η ‘’φρεσκάδα’’ του brand μας και η υψηλής ποιότητας εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι τα κύρια στοιχεία που μας ξεχωρίζουν – και η αγορά αρχίζει να το αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο.

Ποιο είναι σήμερα το πελατολόγιό σας και ποια τα οικονομικά μεγέθη;

Ως εταιρεία που εστιάζει στην παροχή εταιρικών προνομίων, το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εταιριών, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς, που αριθμούν συνολικά, πάνω από 5.000. Οι οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας από το έτος ίδρυσης έως σήμερα, είναι σταθερά ανοδικές, με αύξηση του τζίρου και επέκταση της αγοράς της.

Ποια είναι τα σχέδια για το μέλλον; Θα προχωρήσετε σε λανσάρισμα νέων προϊόντων;

Βλέπουμε το μέλλον με θετική χροιά και δημιουργικό πνεύμα. Για την Up Hellas, η διαρκής ανανέωση και ανάπτυξη είναι απαραίτητες. Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν την περαιτέρω διεύρυνση των προϊόντων με έμφαση στην ψηφιακή καινοτομία και τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Για την ακρίβεια, πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες καινοτόμες λύσεις στον τομέα διαχείρισης εταιρικών εξόδων, που θα εστιάζουν στην αξιοποίηση των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας ακόμα πιο προσωποποιημένες και ευέλικτες λύσεις στους πελάτες μας.

Ζούμε σε περίοδο ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Πώς επηρεάζεται η δική σας δραστηριότητα;

Στην Up Hellas ενσωματώνουμε ενεργά τις τεχνολογικές εξελίξεις στην δραστηριότητά μας. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας επηρεάζει θετικά την εταιρεία, επιτρέποντας την ανάπτυξη πιο αποδοτικών, προσβάσιμων και προσαρμοσμένων λύσεων για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε μια αποδεδειγμένα εξαιρετική εμπειρία πελατών, βάζοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δράσεων μας, με στόχο να κάνουμε τη ζωή τους πιο άνετη. Ένα παράδειγμα είναι η εξέλιξη της εταιρικής μας πλατφόρμας και η προσθήκη νέων λειτουργιών, όπως το εργαλείο ‘’The Accountant’’. Με αυτό το εργαλείο του Portal της Up Hellas, οι διαχειριστές εξοικονομούν χρόνο και παράλληλα απλοποιούν τις λογιστικές διαδικασίες, καθώς έχουν εύκολα και γρήγορα διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες για τη λογιστική τους καρτέλα. Αυτή η λειτουργία προσφέρει μία απλή και παράλληλα καινοτόμα εμπειρία χρήστη, κάνοντας έτσι τη ζωή των πελατών μας πιο εύκολη. Κάνοντας τα πάντα με τους ανθρώπους στο επίκεντρο, πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία στην αγορά.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image