Καλωσορίζουμε την Έλενα στην ομάδα της Up

14 Μαρτίου 2022Η ομάδα της Up
We welcome Elena to the Up team

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε την Έλενα στην ομάδα της Up! Η Έλενα είναι η νέα μας UpFit Project Manager και είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε μαζί μας! Για να τη γνωρίσουμε καλύτερα, τη ρωτήσαμε λίγα πράγματα για εκείνη αλλά και για τις πρώτες της εντυπώσεις από την Up Hellas

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Το όραμα της εταιρίας, το ομαδικό πνεύμα και η ενέργεια των ανθρώπων που γεμίζει το χώρο με πάθος και αφοσίωση.

Ποια είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

Το UpFit. Είναι πρωτοποριακό αλλά και ωφέλιμο στη ζωή όλων μας. Συνδυάζει την ευκαιρία για άθληση, καλή φυσική κατάσταση, εκτόνωση αλλά και διασκέδαση μέσα από ένα δίκτυο δραστηριοτήτων όπως γυμναστήρια, σχολές χορού, γήπεδα padel, ακόμα και paintball.

Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Επαγγελματισμός, ομαδικότητα, εξέλιξη.

Κάτι που πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Έχω πάθος με τα ταξίδια, όσα και αν κάνεις ποτέ δεν είναι αρκετά. Η γνώση και η εμπειρία που αποκτάς γυρίζοντας τον κόσμο, γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες και λαούς, σε γεμίζουν με προοπτικές που δεν φανταζόσουν καν ότι υπήρχαν. Σε διδάσκουν τρόπο ζωής και σκέψης και σε γεμίζουν ιδέες, φαντασία και όνειρα.

Ποιο motivational quote σε εμπνέει;

Αν τα όνειρα σου δεν σε τρομάζουν, δεν είναι αρκετά μεγάλα.

Tο αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα;

Η Κρήτη, αγαπώ τους ανθρώπους και την κουλτούρα τους, το φαγητό, τη διασκέδασή, τις παραλίες αλλά και τα βουνά της βγάζουν μια ζεστασιά, μια περιπέτεια και μια ιστορία.

Αν έπρεπε να τρως ένα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Pancakes με πραλίνα σοκολάτα για πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, βραδινό = 😊

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας! _MeetElena.jpg

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image