Μια μέρα σαν Office Manager - Η εμπειρία της Ματούλας

15 Δεκεμβρίου 2022Up Stories
A Day as an Office Manager - Matoula's Experience

Πώς είναι μια μέρα στο γραφείο; Θα σας μιλήσω για τη δική μου μέρα και καθημερινότητα ως Office Manager!

Θα ήθελα να ξεκινήσω με το εξής: Κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά πολλά χρόνια, με διαφορετικούς ρόλους & τίτλους αλλά με το αντικείμενο όμως να παραμένει ίδιο. Το πρωί, όμως, μόλις ξυπνάω, νιώθω για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια τόσο πολύ ευτυχισμένη που θα πάω στο γραφείο! Αυτό οφείλεται στο τέλειο κλίμα που έχουμε και στους υπέροχους συναδέλφους μου.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν. Η μέρα αρχίζει με ένα υπέροχο πρωινό που μας φτιάχνει η αγαπημένη μας Νέλλη και φροντίζει όλους μας για να ξεκινήσουμε τη μέρα δυναμικά και με πολλή ενέργεια. Είναι η στιγμή που μαζευόμαστε όλοι μαζί, στο lounge χώρο μας με την υπέροχή μας θέα, και μοιραζόμαστε τα νέα μας, δηλαδή τα νέα της προηγούμενης μέρας. 😋

Τελειώνοντας το πρωινό, η δουλειά ξεκινάει. Τα emails έχουν την τιμητική τους κάθε μέρα και κάθε λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαντήσω-καθοδηγήσω και να δώσω τις σωστές πληροφορίες σε όσους τις χρειάζονται.

Τα couriers μέσα στην μέρα έρχονται για την παράδοση των φακέλων μας, οι οποίοι πρέπει να ανοιχθούν ή καταχωρηθούν στο σωστό μέρος. Βέβαια δεν ξεχνάω και τα delivery που κάθε μέρα μάς επισκέπτονται για το μεσημεριανό φαγητό μας.

Στην διάρκεια της ημέρας, οι δουλειές διαδέχονται η μία την άλλη: οι προμήθειες, οι αποστολές, οι παραγγελίες, η συντήρηση του χώρου, οι πληρωμές, τα τιμολόγια, η αρχειοθέτηση, τα ραντεβού, οι συναντήσεις και άλλα πολλά που σίγουρα θα μου πάρει αρκετή ώρα για να τα γράψω. Αλλά δε θέλω να σας κουράσω! Η καθημερινότητα μου είναι πάντα διαφορετική (για να μην βαριέμαι) και πάντα ενδιαφέρουσα και ικανή να με κρατήσει σε εγρήγορση.

Ωπ… Η ώρα περνάει τόσο γρήγορα και στο τέλος, όμως, της ημέρας, πάρα την κούραση, είμαι το ίδιο χαρούμενη όπως στο ξεκίνημα γιατί έχω χαρίσει πολλά χαμόγελα και μου έχουν χαρίσει άλλα τόσα.

Έχω ακούσει κουβέντες ενθαρρυντικές που μου δίνουν το boost για να προχωρήσω με το ίδιο πάθος και ενέργεια και να νιώθω πραγματικά πλήρης για να συνεχίσω το υπόλοιπο της ημέρας μου.

Αυτή είναι η μέρα μου, η υπέροχη μέρα μου!!!

Της Ματούλας Παπαδολιοπούλου, Office Manager της σούπερ ομάδας μας!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image