🤓Ο Γιώργος μας εξηγεί τι είναι τα Pool Accounts!

18 Απριλίου 2024Up Products
🤓Ο Γιώργος μας εξηγεί τι είναι τα Pool Accounts!

-Γιώργο, θα μας εξηγήσεις τι είναι τα Pool Accounts στην πλατφόρμα της Up Expense και τι χρησιμότητα έχουν;

-Όπως είχα αναφέρει πριν καιρό στο LinkedIn, η Up Hellas αφουγκραζόμενη την ανάγκη της αγοράς για έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους κάθε επιχείρησης και οικονομικού τμήματος αυτής αλλά και έχοντας το πλέον entrepreneurial mindset και καινοτόμο τρόπο προσέγγισης των αναγκών αυτών, δημιούργησε την ιδανικότερη αλλά και συνάμα την καλύτερη τεχνολογικά λύση για την διαχείριση των εξοδολογίων, την Up Expense!💙

🤔Και γιατί είναι η καλύτερη λύση; Μα γιατί συνδυάζει την ευκολία που προσφέρει σε όλες της τις λύσεις η Up, σε ένα «τραπεζικό» προϊόν διαχείρισης κεφαλαίων ενώ παράλληλα έχει ψηφιοποιήσει και αυτοματοποιήσει πλήρως την διαδικασία αποτύπωσης των εταιρικών εξόδων που πραγματοποιεί κάθε εργαζόμενος μίας επιχείρησης.

Μα καλά, πως γίνεται αυτό; Για εμάς στην Up, εύκολα!😉

Τα βήματα απλά:

  • Δημιουργούμε Pool Accounts
  • Μεταφέρουμε κεφάλαια από οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα, άμεσα και με ασφάλεια
  • Εκδίδουμε κάρτες εξόδων για κάθε εργαζόμενο στο αντίστοιχο Pool Account
  • Ορίζουμε όρια συναλλαγών ανά εργαζόμενο και επιθυμητή περίοδο
  • «Ανεβάζουμε» σε κάθε συναλλαγή το σχετικό παραστατικό

Θα πείτε ποιο το όφελος❓... Μα η ασφάλεια, η ταχύτητα και η αμεσότητα πληροφόρησης όλων των εμπλεκόμενων σε έναν οργανισμό για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε εταιρικής δαπάνης ενώ αυτόματα γίνεται και η ενημέρωση των ορίων συναλλαγών ανά περίοδο (ημέρα, εβδομάδα, μήνα) αντί χρήσης και διαρκούς παρακολούθησης ενός δοσοληπτικού λογαριασμού για κάθε εργαζόμενο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως... Pool Accounts!💪

Τα τελευταία 5 χρόνια είχα την χαρά καθημερινής επαφής με πληθώρα ανωτάτων διοικητικών στελεχών από τους μεγαλύτερους ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς. Το κοινό όλων αυτών των οργανισμών είναι οι ξεκάθαρες δομές και λειτουργίες, όπως επίσης πρέπει να είναι και ο διαχωρισμός του εταιρικού budget ανά τμήμα! Τα Pool Accounts λοιπόν, είναι η ΛΥΣΗ.⚡

Το κάθε Pool Account, λειτουργώντας σαν ξεχωριστός λογαριασμός κεφαλαίων ή σαν ξεχωριστό κέντρο κόστους, δίνει τη δυνατότητα στους μεγάλους, σύνθετους και πολυπληθής οργανισμούς την δυνατότητα διαχωρισμού των κεφαλαίων ανά τμήμα (Sales, Marketing, Operations, HR κτλ.) δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πολλαπλά οφέλη:

  • Την πραγματική εικόνα των δαπανών που πραγματοποίησε στο σύνολό της η εταιρεία
  • Τα αντίστοιχα reports ανά Pool Account άρα και ανά τμήματης εταιρείας
  • Την καλύτερη διαχείρηση των ορίων συναλλαγών του κάθε χρήστη της Up Expense
  • Και την σύνδεση απεριόριστων, πραγματικά απεριόριστων, καρτών Up Expense σε κάθε Pool Account σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας, της δομής και των υπο-ομάδων της

Δεν είναι όμως το μόνο χαρακτηριστικό που την κάνει μοναδική...

🤫Stay tuned για το επόμενο blog post μας, όπου η Στεφανία Φαρσάτη από την ομάδα των Key Account Manager της UpHellas, θα σας δώσει ακόμη έναν λόγο για να την επιλέξετε!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image