Παρασκευιάτικο lunch break με την Εύη

29 Ιουλίου 2022Friday Lunch Break
Lunch Break with Evi

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Μερικές από τις καθημερινές μου αρμοδιότητες είναι η ανάπτυξη πελατολογίου μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η υποστήριξη και η κάλυψη αναγκών υφιστάμενων συνεργασιών. Όλα αυτά έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

H αγαπημένη μου ανάμνηση ήταν όταν έκλεισα το πρώτο μου συμβόλαιο και χτύπησα την καμπάνα!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Το ότι κάθε μέρα ανακαλύπτω και μαθαίνω κάτι καινούργιο. Είναι πολύ ξεχωριστό συναίσθημα. Επίσης, ούσα λάτρης των ανθρώπινων σχέσεων, απολαμβάνω το ότι γνωρίζω συνεχώς νέους ανθρώπους και χτίζουμε σταδιακά σχέσεις εμπιστοσύνης.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Οι άνθρωποι που την αποτελούν. Είναι πολύ σπάνιο σε έναν εργασιακό χώρο να βλέπεις ανθρώπους ειλικρινείς και με πάθος να γίνονται μία ομάδα με γερά θεμέλια και χωρίς καθόλου ανταγωνισμό.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Μιας και έχω αναλάβει πρόσφατα την νέα μου θέση, η αλήθεια είναι ότι έχω επικεντρώσει όλη μου την ενέργεια στο να δημιουργήσω νέες συνεργασίες και να ισχυροποιήσω τους δεσμούς με τους υφιστάμενους πελάτες. Μελλοντικά όμως όλο και κάτι θα προκύψει...

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Μιας και έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε στο κέντρο και έχοντας απεριόριστες επιλογές με την Go For Eat δεν ξεχωρίζω κάποιο συγκεκριμένο μέρος. Διαλέγω πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Είμαι μεγάλος οπαδός της Aerial Yoga. Παρόλα αυτά, μιας και είναι καλοκαίρι επισκέπτομαι συχνά τις πισίνες που υπάρχουν στο δίκτυό μας. Έτσι και αθλούμαι και δροσίζομαι 😉

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image