To HeroCorp της Up Hellas got your back με cashback

24 Μαρτίου 2023Up Stories
HeroCorp by Up Hellas got your back with cashback

Θα ξεκινήσω με αυτό που κάνει το HeroCorp γιατί μου είπαν ότι πρέπει να το γράψω ψηλά. Κάθε φορά που πραγματοποιείς αγορές από έναν HeroCorp εμπορικό συνεργάτη, λαμβάνεις άμεση επιστροφή χρημάτων απευθείας στον λογαριασμό σου.

Αφού το ξεκαθαρίσαμε πάμε στα δικά μας τώρα. Τι κάνει το HeroCorp; Κάνεις tap και αυτό κάνει back! Γιατί ένας αληθινός ήρωας αυτό κάνει, looks after your back. Κάνεις tap και το HeroCorp φροντίζει να σου επιστρέφει χρήματα από αυτά που ξόδεψες. Και παίζει με όλες τις κάρτες σίτισης της αγοράς; Θα ήθελαν να το έχουν και άλλοι, αλλά το έχουμε μόνο για τον εαυτό μας! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Up ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που το έκανε αυτό. Πρωτοπόροι κι εδώ αλλά πλέον έχει γίνει συνήθεια για εμάς, το ίδιο και για τους πελάτες μας. «Τι έκανε η Up Hellas πάλι;» με το ύφος της μαμάς που θέλει να πει «Αχ πάλι σε μπελάδες θα με βάλει». Ναι, γίναμε γνωστοί όχι μόνο για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή μας αλλά και κυρίως για τις ιδέες μας! Άλλωστε οι ιδέες δεν είναι που κάνουν τον κόσμο να γυρίζει;

H μοναδική αγάπη του HeroCorp

Η αγαπημένη του HeroCorp είναι η Go For Eat! Η κάρτα σίτισης που η αξία της δεν μπορεί να υπερβαίνει τα έξι (6) ευρώ ανά εργάσιμη ημέρα και εκπίπτει της φορολoγίας και των ασφαλιστικών εισφορών. Όπου πάει η Go For Eat έχει ‘‘προστασία’’ το HeroCorp!

Ωραία μας τα λες θα πεις και σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Το αληθινό κέρδος, όμως, με το HeroCorp θα μου πεις ποιο είναι; Ας μιλήσουμε για αριθμούς κι ας μην είμαστε νούμερα! Η συνολική επιβράβευση μπορεί να ξεπεράσει τα 132 ευρώ τον χρόνο! Τώρα σε κάλυψα; Τώρα έμαθες γιατί κάνεις tap και αυτό κάνει back; Να σου πω και το άλλο; Μέσα σε έναν μήνα, όχι εγώ, ένας φίλος μου που δεν τον ξέρεις, έχει λάβει μέχρι και 11€ επιστροφή σε μια συναλλαγή και σχεδόν 22€ συνολικά! Κι αν δε σου φαίνεται ενδιαφέρον, να σου πω ότι στο τελευταίο ραντεβού που βγήκα (αν και το μετάνιωσα😋) πλήρωσα εγώ γιατί ήξερα ότι δεύτερο ραντεβού δεν έχει! Γιατί; Γιατί πλήρωσα αλλά ήταν σα να μην πλήρωσα! Γι’ αυτό είναι HeroCorp! Είναι ο Hero μου που πληρώνει το σουβλάκι και βγαίνει τσάμπα!

Μην έχεις αμφιβολίες

Πώς θα ξέρεις ότι έχουν επιστραφεί χρήματα στον λογαριασμό σου από τα χρήματα που ξόδεψες; Μόλις κάνεις tap θα έρθει άμεση ειδοποίηση στο κινητό και τσουπ να το και το cashback άμεσα στο υπόλοιπο του λογαριασμού σου. Τόσο απλά, τόσο εύκολα και τόσο έξυπνα. Όπως με όλα τα προϊόντα της Up Hellas.

Το HeroCorp, λοιπόν, είναι το απόλυτο πρόγραμμα επιβράβευσης! Και φυσικά όλοι οι χρήστες της κάρτας μας go for EAT έχουν άμεση πρόσβαση μέσω του κινητού τους στο application της Up Hellas και στο πρόγραμμα HeroCorp.

Όλα τακτοποιημένα με μία κίνηση, σε κάθε σου κίνηση! Το HeroCorp πρόγραμμα επιβράβευσης θα γίνει σίγουρα το νέο σου αγαπημένο thing.

Της Αρχοντούλας Ξανθοπούλου, συνεργάτιδα της ομάδας μας! 🎉

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image