Η ομάδα της Up Hellas συνεχίζει να εργάζεται κανονικά από το σπίτι

22 Απριλίου 2020Σχετικα Με Εμάς
The Up Hellas team works from home

Ο Covid-19 ήρθε απροσδόκητα στις ζωές μας και έπιασε πολλές επιχειρήσεις στον ύπνο. Αυτή η νέα κατάσταση υπογράμμισε το κατά πόσο επιχειρήσεις και οργανισμοί ήταν προετοιμασμένοι για την ψηφιακή εποχή που αναγκαστικά διανύουμε. Ταυτόχρονα, γίνεται φανερό ότι πολλές από αυτές τις αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον ήρθαν για να μείνουν. Η εργασία εξ αποστάσεως και τα e-meetings, συζητιούνται εδώ και καιρό, αλλά τώρα εφαρμόστηκαν αναγκαστικά σε δευτερόλεπτα.

Καθώς η Up Hellas είναι μέρος μιας μεγαλύτερης παγκόσμιας επιχειρηματικής οικογένειας, έχουμε ήδη εφαρμόσει συστήματα που μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε και να επικοινωνούμε με τους συναδέλφους μας και τους συνεργάτες μας σε όλο το κόσμο.

Η ομάδα της Up Hellas έχει νέο μέσο όρο ηλικίας - έχουμε προσπαθήσει να κρατήσουμε την εταιρεία μας καλά οργανωμένη και ευέλικτη. Όλα τα μέλη της ομάδα μας χρησιμοποιούν εργαλεία ηλεκτρονικής συνεργασίας και διάφορες λύσεις cloud από την πρώτη τους ημέρα.

Όταν ήρθε η ώρα για να δουλέψουμε από το σπίτι, παρατηρήσαμε ότι η δουλειά μας τα τελευταία χρόνια αποδίδει:

Από το Μάρτιο εγκαταστήσαμε το cloud-based call centre μας, το οποίο μας επιτρέπει να δεχόμαστε όλες τις κλήσεις, από όπου κι αν βρισκόμαστε 

Οι go for Eat κάρτες μας παράγονται στην Ελλάδα και μπορούν να παραδοθούν στους κατόχους τους μέσα σε λίγες μέρες 🇬🇷

Η ομάδα μας έχει τακτικά e-meetings, για να εξασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν σωστά και δεν μας ξεφεύγει τίποτα – και μπορούμε να σας πούμε ότι δεν είναι ποτέ βαρετά 💻

Παρόλα αυτά, έχουμε εντοπίσει και μερικά μειονεκτήματα του να μένουμε σπίτι:

• Τα e-meetings είναι τέλεια, αλλά μας λείπει η προσωπική επαφή με τους συναδέλφους μας και να έχουμε όλοι μαζί μεσημεριανό ή τον πρωινό μας καφέ, καθώς και τα διαλείμματα μας για γυμναστική 🙆🏻🙋🏻

• Χρειάζεται να βελτιώσουμε τις e-παρουσιάσεις μέσω βίντεο των προϊόντων μας: ακόμα δεν είμαστε τόσο συνηθισμένοι να παρουσιάζουμε το μοναδικό μας UX, τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω βίντεο κλήσεων 💁🏼

• Το να μένουμε γυμνασμένοι είναι λίγο δυσκολότερο απ’ότι πριν, ειδικά επειδή το UpFit δεν λειτουργεί αυτό το καιρό 😔 Γι'αυτό καλούμε μερικούς από τους αγαπημένους μας γυμναστές να μοιραστούν μαζί μας και μαζί σας προγράμματα γυμναστικής που μπορούμε όλοι εύκολα να ακολουθήσουμε από το σπίτι. Επισκεφθείτε το Facebook και το Instagram μας για να ρίξετε μια ματιά!

Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εταιρικοί μας πελάτες σε εμάς και τις λύσεις μας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα μας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την Up εμπειρία για να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις ή αν θέλετε να συζητήσουμε περαιτέρω σχετικά με τις εταιρικές μας λύσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image