Παρασκευιάτικο lunch break με την Ελένη

17 Ιουλίου 2020Friday Lunch Break
Lunch break with Eleni

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Οι κυρίες καθημερινές μου δραστηριότητες είναι η εξυπηρέτηση πελατών και η άμεση λύση για θέματα που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, προσεγγίζω νέες εταιρείες με σκοπό να παρουσιάσω τις λύσεις μας και να συζητήσω το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας!

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η αγαπημένη μου ανάμνηση είναι το διήμερο, στην αρχή του έτους, το οποίο περάσαμε στον Παρνασσό. Απόλαυσα την κάθε στιγμή! Το πρωινό meeting, το βραδινό πάρτι για την κοπή της πίτας και περισσότερο από όλα τον χιονοπόλεμο, γίναμε όλοι παιδιά!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Κάθε μέρα επικοινωνώ με εταιρείες σε όλη την Ελλάδα. Προτού έρθω σε επαφή με κάποια εταιρεία, προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά και για την περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται. Έτσι μέσα από την δουλειά μου, γνωρίζω περισσότερο και τη χώρα μου!

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Με τη ομάδα της Up ποτέ δεν νιώθεις μόνος, υπάρχει πάντα ο συνάδελφος για να μοιραστείς την χαρά και την επιτυχία ή τον προβληματισμό και την αγωνία.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας φέρνω φαγητό από το σπίτι μου καθώς αγαπώ τη μαγειρική. Εάν όμως χρειαστεί να επιλέξω γεύμα απέξω, σίγουρα θα είναι υγιεινό και νόστιμο! Ευτυχώς με την κάρτα μας go for EAT οι επιλογές μου είναι αμέτρητες!

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Αγαπημένη μου UpFit δραστηριότητα είναι ο χορός, με βοηθάει να γυμνάζω το σώμα μου, να χάνω τα περιττά κιλά και να νιώθω ελεύθερη!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image