Παρασκευιάτικο lunch break με το Γιώργο

10 Ιουλίου 2020Friday Lunch Break
Lunch break with George

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Είμαι υπεύθυνος εταιρικών σχέσεων. Αναλαμβάνω δηλαδή το κομμάτι της παραγωγής και καταχώρησης νέων συνεργασιών με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς και την εξυπηρέτηση των χρηστών της go for EAT κάρτας.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Έχω ξεκινήσει τη δουλειά μου στην Up Hellas από την ίδρυση της σχεδόν. Είναι παρά πολύ ευχάριστο να είσαι μέρος μιας μικρής ομάδας που εξελίσσεται σε μια εταιρεία της οποίας το προσωπικό αυξάνεται και εξειδικεύεται καθημερινά. Θα έλεγα ότι μια από τις πιο ωραίες αναμνήσεις για μένα είναι το team buildings που κάναμε στην αρχή της χρονιάς στον Παρνασσό, όπου γιορτάσαμε μαζί το κλείσιμο άλλης μιας χρονιάς και την αρχή μιας καινούργιας, κάνοντας ομαδικές δραστηριότητες στην φύση.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Την ατμόσφαιρα και την ομαδική συνεργασία.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Πάντα προσπαθούμε να παρέχουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους πελάτες και στους χρήστες μας. Είμαστε ευέλικτοι, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας βάση των αναγκών τους, και πιστεύω ότι οι πελάτες μας καταλαβαίνουν την προσπάθεια μας.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Υπάρχουν πολλά ωραία σημεία γύρω από το γραφείο μας, όπως το Περί Καφέ, ACE, Pure Juice Bar, Blue Jasmine, Απολλώνιον, 4 Seasons … Δεν θα ήθελα να ξεχάσω κάποιο συνεργάτη διότι καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της Αθήνας, έχω πολλά αγαπημένα σημεία.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Μετά την δουλειά προσπαθώ να περπατάω κάποια χιλιόμετρα. Αυτή την στιγμή η ομάδα μας είναι στην διαδικασία υλοποίησης συνεργασίας με κάποια κολυμβητήρια. Ανυπομονώ οπότε να κάνω τις βουτιές μου!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image