Υποδεχτείτε τη νέα digital πλατφόρμα παραγγελιών μας

20 Φεβρουαρίου 2020Σχετικα Με Εμάς

Ο Θάνος Ταβανλής, Commercial Director της Up Hellas, μας μιλάει για το ταξίδι δημιουργίας της go for EAT προπληρωμένης κάρτας γεύματός μας αλλά και για την τελευταία μας καινοτομία: την digital πλατφόρμα μας, όπου οι συνεργαζόμενες εταιρείες θα έχουν πλήρη έλεγχο όλων των Up Hellas προϊόντων τους. ~

Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε την go for EAT κάρτα μας, αποφασίσαμε ότι ο στόχος μας θα έπρεπε να είναι να προσφέρουμε στους χρήστες της μια μοναδική εμπειρία. Έτσι, δημιουργήσαμε μια κάρτα με μοναδικά χαρακτηριστικά για την Ελληνική αγορά.

  • Τη δυνατότητα παγώματος ξεπαγώματος, που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παγώσουν και να ασφαλίσουν την κάρτα τους στη στιγμή

  • Ειδοποιήσεις μετά από κάθε συναλλαγή, ώστε να ενημερώνεται ο χρήστης άμεσα για κάθε πετυχημένη ή μη συναλλαγή

  • Αλλά το δυνατότερο σημείο μας είναι σίγουρα το ανοιχτό μας δίκτυο που δίνει σε όλους τους κατόχους καρτών τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους σε κάθε μαγαζί που πουλάει φαγητό και δέχεται Mastercard

Με τη go for EAT, οι χρήστες μας δεν έχουν κανέναν περιορισμό χρήσης πια. Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να αποφασίσουν τί θέλουν να φάνε και που θέλουν να απολαύσουν το γεύμα τους.

Αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να δίνουμε νέα οφέλη στους χρήστες των καρτών μας. Είναι η αποστολή μας!

Γι’ αυτό πριν λίγους μήνες, υποδεχτήκαμε το HeroCorp, με το οποίο δίνουμε άμεση επιστροφή χρημάτων σε όλους τους χρήστες της κάρτας μας. Πραγματοποιώντας αγορές σε οποιονδήποτε εμπορικό συνεργάτη του HeroCorp δικτύου, οι χρήστες λαμβάνουν 5% επιστροφή στην πρώτη τους αγορά, 10% στη δεύτερη και 15% στην τρίτη.

Σήμερα, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία της go for EAT κάρτας μας, είμαστε περήφανοι να σας παρουσιάσουμε την digital πλατφόρμα παραγγελιών. Σε αυτήν την πλατφόρμα, ο διαχειριστής των καρτών μπορεί να παραγγείλει νέες και να επαναφορτίσει τις υπάρχουσες από τον υπολογιστή ή το κινητό του. Οι υπεύθυνοι μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο όλης της διαδικασίας. Εκτός από τη δυνατότητα παραγγελίας και επαναφόρτισης, θα μπορούν και να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν κάρτες, καθώς και να παραγγείλουν επιπρόσθετα προϊόντα της Up Hellas.

Εμείς συνεχίζουμε το ταξίδι της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας των πελατών μας από το πρώτο βήμα της παραγγελίας της κάρτας, μέχρι την ικανοποίηση του να απολαμβάνουν ένα γεύμα της επιλογής τους με ανθρώπους που αγαπούν.

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι και απολαύστε τα συνεχώς αυξανόμενα οφέλη που προσφέρουμε!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image