Εξωτερική Άσκηση – Η νέα αγαπημένη μας συνήθεια

21 Μαΐου 2020UpFit

Το τελευταίο διάστημα αναγκαστήκαμε να μπούμε όλοι σε μια νέα ρουτίνα. Μια από τις βασικότερες αλλαγές ήταν η άσκηση στο σπίτι, που μπήκε στη ζωή των περισσότερων από εμάς! Γι’αυτό και η UpFit, για να στηρίξει την προσπάθεια όλων από το σπίτι, συνεργάστηκε με trainers και έφερε κοντά μας μια σειρά από βίντεο με προγράμματα ασκήσεων στο Facebook.

Καθώς σιγά σιγά επανερχόμαστε σε μία κανονικότητα, μπορούμε να αρχίσουμε να ενσωματώνουμε και πάλι την εξωτερική άσκηση στο πρόγραμμα μας. Όχι μόνο είναι ασφαλής, τηρώντας βεβαίως τα απαιτούμενα μέτρα, αλλά και είναι ό,τι πρέπει για αυτές τις ηλιόλουστες μέρες ☀️ Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί το αντισηπτικό σας και να κρατάτε αποστάσεις από άλλα άτομα που τυχόν αθλούνται στον ίδιο χώρο. Έξτρα τιπ - προτιμήστε πρωινές ή απογευματινές ώρες και μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας και ένα καπέλο!

Ο Ηλίας Ασημακόπουλος, Γυμναστής – Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, μας μίλησε για τα θετικά της εξωτερικής άσκησης, καθώς και κάποιες από τις αγαπημένες του δραστηριότητες και χώρους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα ασκήσεων για το σπίτι που μας είχε προτείνει ο Ηλίας στο Facebook της UpFit και να τον ακολουθήσετε στο Instagram του!

Ποιά είναι τα οφέλη της εξωτερικής άσκησης ως προς τα γυμναστήρια;

Έχει διαφορά η εξωτερική προπόνηση από την προπόνηση σε gym; Και βέβαια έχει… Τα οφέλη είναι πολυποίκιλα. Η προπόνηση εξωτερικά ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας, αλλά και τη διάθεση σου αυτόματα! Καθώς οι φυσικές εξωτερικές συνθήκες σε βάζουν σε μια πίστα… που πιθανότατα δεν έχεις συνηθίσει! Να είσαι σίγουρος/η πως θα σε προσελκύσει!

Τί επιλογές δραστηριοτήτων έχουμε όμως;

Φυσικές εξωτερικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, τρέξιμο, ποδηλασία κ.ά. μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα… Σκέψου τι σου ταιριάζει, προετοιμάσου κατάλληλα ως προς τον εξοπλισμό, ρουχισμό και τα υποδήματα και ετοιμάσου να δημιουργήσεις μια νέα καθημερινή ωραία συνήθεια! Επίλεξε να κάνεις προπόνηση με κάποιον φίλο για παρέα και διασκέδαση. Οι εξωτερικές φυσικές δραστηριότητες θα τονώσουν την υγεία σου σωματικά αλλά και πνευματικά!

Αγαπημένα μας μέρη για εξωτερική άσκηση;

Και ποιο μέρος να επιλέξεις; Υπάρχουν διάφορα ωραία μέρη για προπόνηση! Από το πιο κοντινό πάρκο στη γειτονιά σου προκειμένου να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης με εξοπλισμό ή και μόνο με το βάρος του σώματός σου, μέχρι διαδρομές για τρέξιμο ή ποδηλασία! Καβούρι, όχι το ζώο, αλλά η περιοχή! Είναι ιδανικό για τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα. Το άλσος Ν. Σμύρνης είναι ένα απίστευτο κλειστό ( περιφραγμένο ) υπαίθριο πάρκο για βόλτα και άσκηση! Και μην ξεχάσεις το Φλοίσβο Π. Φαλήρου δοκίμασε το και θα καταλάβεις!

~

Χαιρόμαστε να βλέπουμε και ωραίες ιδέες, στο πνεύμα της εποχής και από τους UpFit συνεργάτες μας. Πολλοί από αυτούς προσέφεραν online training videos εν μέσω της καραντίνας, όπως το Elixir Gym Network, το Paradise Fitness Club και το Entasis Fitness Gym, βοηθώντας μας έτσι να παραμείνουμε αθλητικοί και με θετική διάθεση. Τώρα που επανερχόμαστε σε μια νέα κανονικότητα, βλέπουμε και πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες εξωτερικής άσκησης! Το Studio Mix δημιούργησε ένα χώρο εξωτερικό άσκησης, γι’αυτό το διάστημα που οι εσωτερικοί χώροι δεν είναι ακόμα ασφαλείς, ενώ τo Studio West οργανώνει Outdoor Training Classes, συνδυάζοντας την ομαδική άσκηση με την ασφάλεια. Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε για το πώς μπορείτε να προσφέρετε την UpFit στους εργαζομένους σας, καθώς και τα οφέλη για την εταιρεία σας.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image